Renault1916v
Image default
Bedrijven

Milieubewuste karton verpakking

Heeft u een bedrijf dat regelmatig pakketten verstuurt? Dan is het aan te raden om na te denken over de verpakkingswijze die hiervoor wordt gehanteerd. Veel kleine bedrijven denken dat ze alleen vanwege het kleine aantal plastic kunnen gebruiken. Er zijn veel van dergelijke kleine bedrijven in Nederland en deze kleine bedrijven gebruiken jaarlijks veel plastic verpakkingen. Leg een verklaring af in naam van het bedrijf en stap dan over op karton verpakkingen.

 

Voordelen van een karton verpakking

Behalve dat het goed is voor het milieu, zijn er nog 2 andere grote voordelen. Karton verpakkingen zijn gemakkelijker te bedrukken dan plastic verpakkingen. Bedrukking en verpakking kunnen positieve marketingeffecten hebben. Omdat de verpakking kan worden aangepast, kan het ontwerp flexibel worden ingesteld. Het karton wordt snel gerecycled waardoor de cyclustijd kort is Door deze korte cyclustijd is de kans op bacteriën op de verpakking veel kleiner.

 

Een beter imago

Een verstandige en gemakkelijke manier om een ​​beter imago te krijgen, is door over te stappen op kartonnen verpakkingen. In Nederland ligt de focus steeds meer op duurzaam leven. Wordt geleverd met een postzegeldoos om uw organisatie eraan te herinneren dat het staat voor duurzame ontwikkeling en veel klanten heeft gewonnen. En geef toe dat je liever een pakje van karton ontvangt dan een pakje van plastic.

 

https://endlessbranding.com/karton-verpakking