Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Dit is hét autobedrijf in Zwanenburg

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is DJ Auto’s & Scooters een betrouwbaar autobedrijf in Zwanenburg aan de Domineeslaan. In deze garage zijn er meerdere auto’s te koop die tweedehands zijn. Zo kunt u voor een zachte prijs een goede auto kopen. Vaak worden de occasions snel verkocht, waardoor het wel belangrijk is dat u snel reageert op de auto die u graag zou willen kopen. Uiteraard is het mogelijk om vooraf een proefrit te maken. Naast het kopen van auto’s kunt u bij dit universele autobedrijf ook terecht voor de jaarlijkse apk-keuring, reparaties aan uw auto of scooter en voor onderhoudswerkzaamheden.

De geschiedenis van het beste autobedrijf in Zwanenburg

DJ Auto’s & Scooters bestaat al sinds 2005. Toentertijd kon men alleen met auto’s terecht bij dit autobedrijf in Zwanenburg. Sinds 2008 is het ook mogelijk om met scooters langs te gaan voor onderhoud, reparaties of bijvoorbeeld winterbanden. Zes dagen per week – zondag is dit RDW-erkende bedrijf gesloten – staat het team van medewerkers voor u klaar om reparaties en onderhoud uit te voeren of om proefritten mogelijk te maken. Wilt u een auto of scooter kopen, maar is uw gewenste model niet beschikbaar? Dan is het mogelijk om een zoekopdracht achter te laten. Zo kunnen de medewerkers voor u op zoek gaan naar dé auto.

Ga langs bij dit bedrijf en drink een kopje koffie terwijl uw auto onderhanden wordt genomen

Neem contact op met dit autobedrijf in Zwanenburg als uw auto toe is aan onderhoud of reparatie of als u graag een auto wilt kopen bij DJ Auto’s & Scooters. Een van de aanwezige medewerkers staat u graag te woord. De contactgegevens vindt u op de website van dit bedrijf. Ook met vragen over uw auto of scooter kunt u contact opnemen met de medewerkers van dit ervaren en betrouwbare bedrijf.