Renault1916v
Image default
Muziek

Deze karaoke set maakt het feest af!

Zeg nou zelf: wie houdt er niet van karaoke? Het kan in het begin ongemakkelijk zijn, maar als een paar mensen genoeg moed hebben verzameld om te starten is binnen no-time het feest los gebarsten. Stap samen met een paar goede vrienden naar voren en zing gezellig uit volle borst mee.  Klinkt heel gezellig toch? Meezingers, een hoop gezelligheid, goed gezelschap en een karaoke set. Heb jij wel zin in een gezellige avond vol met muziek? Organiseer dan een karaoke feest. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Voor dit recept, heb je de volgende ingrediënten nodig. 

 

Karaoke set & playlist

Maak het karaoke feest af met een volledige karaoke set. Niemand wil natuurlijk vals klinken tijdens het zingen, daarom zijn veel karaoke sets voorzien van een echo effect. Daardoor komt er mooier geluid uit de boxen. De voorwaarde: het is noodzakelijk om een microfoon aan de karaoke set aan te sluiten. Ga helemaal los met de microfoon in je hand. Iedereen mag genieten, helder of vals, het maakt niet uit. 

 

Bekijk de lyrics tijdens karaoke

Ben jij iemand die na het horen van een liedje direct mee kan zingen? Hoe fijn is dat? Velen van ons hebben nog wat moeite met de songtekst. Om een stille karaoke te voorkomen is het daarom raadzaam om gebruik te maken van een scherm. Het heeft meerdere functies: je kunt de nummers aankondigen, de playlist laten zien en uiteraard de tekst van alle liedjes duidelijk voor je hebben. 

 

MaxiAxi assortiment

Karaokesets voor vermaak én voor professioneel gebruik kun je bij een speciaalzaak kopen. MaxiAxi is bijvoorbeeld een speciaalzaak met een ruim assortiment aan licht- en geluidsoplossingen. Van versterkers, tot speakers, microfoons en home & cinema sets. Zin in wat vernieuwing en een actief die je makkelijk gezamenlijk kan doen? Veel plezier en vergeet vooral niet uit volle borst mee te zingen! 

 

https://www.maxiaxi.com/