Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

De Biesbosch is ideaal om in te wandelen

Wandelt u graag in de natuur? Houdt u van de rust en de prachtige planten en dieren die u dan tegenkomt? Dan is wandelen in de Biesbosch echt een aanrader. Hier kunt u onder andere diverse zeldzame vogels spotten en de huizen van bevers bewonderen. U geniet hier van rust en stilte en ziet hoe mooi Nederland eigenlijk is. De Biesbosch is een van de grootste natuurparken van Nederland, dus als u graag lange wandeltochten maakt zit u hier zeker goed. Bent u niet zo van de lange afstanden? Dan is een kleine wandeling natuurlijk ook altijd een optie. Voor iedereen is er een geschikte route.

Lekker lunchen of bijkomen met een kop koffie of thee

Nat het wandelen in de Biesbosch, heeft u vast trek. Kom dan naar Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch. Hier geniet u van een heerlijke lunch of koffie of thee met gebak. Op de menukaart staan onder andere: pannenkoeken, belegde broodjes en diverse soorten soep. Voor iedereen is er een heerlijke maaltijd, waarmee men weer op krachten komt.

Genoeg vermaak voor de kinderen

Kinderen vinden het ook heel leuk om te wandelen in de Biesbosch. Ze ontdekken veel nieuwe planten, vogels en dieren en genieten van de bewegingsvrijheid. Bovendien is er bij Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch een grote speeltuin waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Er zijn diverse speeltoestellen en er staat zelfs een springkussen! Hier kunnen de kinderen dan ook zeker al hun energie kwijt.

Kom genieten van het moois dat Nederland te bieden heeft!

U hoeft echt niet naar een exotisch oord om te genieten van rust en natuur. Dat bewijst de Biesbosch zeker. Een dagje wandelen in de Biesbosch doet iedereen goed. Het is gezond voor zowel hoofd als lijf. Kom dus naar dit prachtige natuurgebied en werk ontspannen en met plezier aan uw conditie, immuunsysteem en vitaliteit.

https://biesboscharrangementen.nl/