Renault1916v
Image default
Bedrijven

De beste manier om je Renault particulier te verkopen

Na jaren lang sleutelen, poetsen en de nodige ritjes, is het tijd om afscheid te nemen van je Renault. Die moet plaats maken voor een jonger, sneller en een mooier model. Maar waar ga je de auto te koop zetten? Bij de Renault Club weten ze precies de waarde. Waar kun dan het beste de auto verkopen particulier, voor de beste prijs, zonder veel gedoe?

Je auto verkopen via Bynco

Via Bynco kun je heel gemakkelijk je auto verkopen particulier met zo min mogelijk inspanning. In tegenstelling tot alle andere verkoopsites komt een expert van Bynco bij je thuis om je auto te inspecteren. Hij maakt een compleet inspectierapport wat de verkoop van je auto zeker zal bevorderen. Hij maakt foto`s, plaatst een professionele advertentie én beantwoord alle vragen van eventuele kopers. Wanneer Bynco een koper heeft gevonden die de vooraf met jou bepaalde verkoopprijs wil betalen, brengen zij je in contact met de koper. De overschrijving en financiën regel je natuurlijk zelf.

Een nieuwe auto zoeken

Naast de vele voordelen, is er een nadeel aan je auto verkopen particulier, je hebt geen auto meer. Nu kun elke avond alle autosites doorzoeken naar die ene perfecte auto. Dan vind je m, ga je kijken, en in je enthousiasme koop je m meteen en neemt m mee naar huis. Maar dan, slippende koppeling, olie lekkages, versleten schokbrekers, er kan van alles mis zijn met de auto. Een particulier geeft geen garantie, bij hem kun je niet meer aankloppen. Bij Bynco kun je niet alleen auto`s verkopen, maar ook kunt ze hier natuurlijk ook kopen. Alle auto`s zijn voorzien van een inspectierapport én je krijgt 120 dagen garantie op elke auto. En om t compleet te maken, hebben zij ook nog eens een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Gerelateerde artikelen

5 redenen om nog even te wachten met rijlessen

Deze professional is hét baggerbedrijf voor al uw waterwerkzaamheden

038 Woningontruiming zorgt voor een snelle en efficiënte woningontruiming!