Renault1916v
Image default
Entertainment

De beste feestlocatie van Roosendaal

Bent u jarig en zoekt u een gezellig feestlocatie in Roosendaal? Gaat u trouwen, maar u kunt maar geen goede en sfeervolle locatie vinden? Vraagt u zich af waar u met al uw collega’s terecht kunt voor dat ene grote bedrijfsfeest waar de collega’s van alle vestigingen in kunnen? Of zoekt u juist een gezellige ruimte voor een intieme familiereünie? Wat de gelegenheid ook is, iedereen weet dat een onvergetelijk feest staat of valt bij de locatie. Kortom: u zoekt de beste feestlocatie van Roosendaal en omstreken.

Zelfs genoeg ruimte voor feestjes met 500 personen

De beste feestlocatie van Roosendaal is natuurlijk de Black Horse, een prachtig zalencomplex. Het bestaat uit maar liefst drie verschillende ruimtes, elk vanzelfsprekend met een geluidsinstallatie. De gezellige bar is al te huur vanaf tien personen. In de tussenzaal kunnen maar liefst 100 mensen zitten, of zelfs 250 wanneer u deze zaal combineert met de bar. Heeft u nog meer ruimte nodig? Dan neemt u toch gewoon de grote zaal erbij? Met nog eens 225 extra zitplaatsen kunt u ongetwijfeld al uw gasten kwijt. Maar wordt het niet warm als er 500 mensen aan het dansen gaan? Nee hoor, iedere zaal beschikt over airconditioning. Bovendien zijn alle zalen keurig onderhouden en van alle moderne gemakken voorzien.

Catering op maat

En natuurlijk kan er van een feest geen sprake zijn zonder een lekker hapje en een verfrissend drankje. Ook dat is bij de Black Horse geen enkel probleem. Elke zaal beschikt over een eigen bar met een uitgebreid assortiment. De ervaren chef-kok slooft zich graag voor u uit en er is ruime keuze uit verschillende buffetten. Ook als u liever een menu op maat heeft is deze feestlocatie perfect voor u. Een echt exclusief diner al vanaf tien personen? Niets is te gek, want maatwerk is het motto. Kijk ook eens naar de feestarrangementen. Voor een vast bedrag met gast bent u een avond lang aan het feesten. Al met al de ideale feestlocatie in Roosendaal.

https://blackhorse-roosendaal.nl/