Renault1916v
Image default
Woning en Tuin

De beste egaline en tegellijm vind je op egaline.online

Zoek je een middel om jouw ondervloer perfect te egaliseren? Op de website egaline.online vind je diverse egalisatiemortels van topkwaliteit. Hier kun je egaline kopen tegen een voordelige prijs. Deze egalisatiemortels kunnen gebruikt worden onder PVC-vloeren, parket, tegels of laminaat. Bij de Atlas SAM producten is het mogelijk om nat in nat te werken en eventuele fouten te corrigeren. Ook is dit merk geschikt om te gebruiken wanneer je vloerverwarming hebt. De Atlas SAM 100 is perfect voor anhydriet vloeren en geeft weinig scheuren voor een duurzaam resultaat. Het merk Excel is bestand tegen water en vorst en kun je daarom prima buiten gebruiken. Daarbij is dit product opgewassen tegen slijtage en gaat hierdoor lang mee. Kiesel Servofix heeft als voordeel dat het erg goed uitvloeit.

Tegellijm

Wil je een ruimte in huis gaan betegelen? Egaline.online heeft flexibele tegellijm die zeer geschikt is voor betegelen van de badkamer, toilet en keuken. Voor wand- en vloertegels op diverse soorten ondergronden. In het assortiment heb je de keuze uit diverse tegellijm soorten van het merk Atlas. Deze tegellijm kun je zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. Voordat je gaat betegelen is het verstandig om je ondergrond stof- en vetvrij te maken. Om te voorkomen dat je lijm te snel uitdroogt is het slim om eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken. Hierdoor heb je meer tijd om te betegelen. Wanneer je tegel over tegel gaat leggen, kun je Atlas Geoflex het beste gebruiken.

Passend advies

Heb je een eigen bedrijf of ben je een doe-het-zelfer? De producten op egaline.online helpen je bij het betegelen, egaliseren, verven of behangen. Zit je met een vraag? De experts van egaline.online geven je graag passend advies. Ze zijn te bereiken via de mail: info@egaline.online of bel naar: 06 16 16 00 80. Ook kun je ze bereiken via Whatsapp.

https://egaline.online/