Renault1916v
Image default
Woning en Tuin

Ophoogzand in big bags

Bent u van plan de oprit te verhogen? In dat geval bestaan er diverse mogelijkheden om de klus grondig aan te pakken. Deze gelegenheid is een mooi moment om te kiezen voor nieuwe tegels. Een populaire keuze tegenwoordig voor de oprit zijn grasbetontegels. Deze tegels zijn waterdoorlatend, dankzij de openingen waar gras door kan groeien. De oprit voldoet hiermee geheel aan milieubewust, groen denken, wat de (noodzakelijke) trend van deze tijd is. Hemelwater krijgt een perfecte mogelijkheid om snel in het grondoppervlak te verdwijnen.

Zand bestellen

Om de oprit op te hogen hebt u ophoogzand nodig. Ophoogzand is een zand type wat niet snel wegspoelt, doordat dit zand niet gezeefd is en oneffenheden bevat zoals schelpjes e.d. Ophoogzand kunt u in big bags bestellen, wat als voordeel heeft dat u een grote partij zand (b.v. 1 m3) bezorgd krijgt in een grote kunststof bag. Het zand blijft bij elkaar, waar het zand op een zandberg zich al snel verspreid door de straat wanneer het iets langer moet blijven liggen. Ook loopt u op deze wijze niet de hele dag zand in en uit uw woning. 

Ophoogzand laat u uiteraard thuis bezorgen door de zandspecialist, zoals het bedrijf Betondingen. Hebt u vragen over uw bestelling dan staat het team graag voor u klaar met vakkundig advies.

 

 

https://www.betondingen.nl/big-bag-zand/