Renault1916v
Image default
Bedrijven

De beste chocolade winkel Eindhoven

Ben je woonachtig in de omgeving van Eindhoven en ben je op zoek naar een goede chocolade winkel? Kom dan naar winkelcentrum Woensel voor de beste chocolade winkel Eindhoven. Onze ijsexperts zijn allemaal in het bezit van de benodigde ijscertificaten. Wij weten dan ook hoe we jou het beste ijs kunnen serveren. Overigens kun je bij ons niet alleen terecht voor het beste ijs. Ook voor Dutch macarons Eindhoven en bubble tea Eindhoven ben je bij ons aan het jusite adres. Als je bij ons binnenloopt zie je dat wij alleen maar werken met de beste ingrediënten.

Razendsnelle service

Wij vinden het in onze chocolade winkel Eindhoven belangrijk dat jij niet alleen goed, maar ook snel word geholpen. Je hebt immers toch geen zin om minuten lang te moeten wachten op die heerlijke bubble tea Eindhoven of Dutch macarond Eindhoven. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij streven ernaar om binnen 5 minuten jou te serveren.

Sleutel tot geweldig ijs

Onze experts kunnen alle soorten ijs om een goede manier voor jou combineren. Daarnaast is alles mogelijk of bespreekbaar. Zo ook voor de bubble tea Eindhove en de Dutch macarons Eindhoven. Zo wordt tijdens het maken van de bubble teas gebruik van gemaakt van fairtrade, biologische en lokale producten als fruit, groene thee, melk en vruchtensiroop. Bij de Dutch macarons maken we gebruik van twee luchtige amandelschuimpjes met een smaakvolle ganache vulling ertussen. Deze bestaan uit amandelmeel, poedersuiker, glucose stroop en eiwit. Een lust glutenvrije fans!

Loop eens binnen

Voor onze chocolade winkel Eindhoven heb je geen afspraak nodig. Je kunt 5 dagen per week binnenlopen . Op maandag en zondag zijn wij helaas gesloten. Dan genieten wij zelf van ons overheerlijke ijs. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact op nemen via ons contactformulier. Wij zullen je dan zo snel mogelijk te woord staan.

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/