Renault1916v
Image default
Bedrijven

Woudrichem restaurant

Een echt ballenrestaurant

Niets is zo lekker als een ouderwetse Hollandse gehaktbal. Echte liefhebbers kunnen in Woudrichem terecht. Hier vind je namelijk een gezellig restaurant gespecialiseerd in gehaktballen en burgers. Met zijn toepasselijke naam staat Baldadig bekend om het leuke concept en de huiselijke sfeer. Op de menukaart vind je zowel runderballen als kipballen en zelfs vegetarische ballen. Als eerste echte ballenrestaurant in heel Nederland maakt dit Woudrichem restaurant zijn naam meer dan waar!

Wedstrijdje gehaktballen maken

Ben je op zoek naar originele groepsactiviteiten Woudrichem, zijn de workshops van Baldadig zijn aan te raden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een wedstrijdje ballen draaien. Via een spectaculaire prijsuitreiking zal een professionele jury de lekkerste en mooiste gehaktbal uitkiezen. Terwijl je geniet van een lekkere bitterbal, worden alle zelfgemaakte ballen nadien ook nog eens mooi afgebakken. Zo kan iedereen zijn eigen creatie ook zelf beoordelen!

De originele ballentocht

Wil je een heel bijzonder vriendengroep uitje Woudrichem, kan je kiezen voor de ballentocht. Deze activiteit start met een ontspannende tuktuk rit door de prachtige omgeving maken. Tijdens de tocht stoppen jullie in het Woudrichem restaurant voor een workshop gehaktballen maken. Vervolgens wordt de tocht voortgezet en zal de dag met een leuke borrel afgesloten worden. Het programma kan trouwens aangepast worden, zodat het vriendengroep uitje Woudrichem helemaal volgens jouw wensen zal verlopen!

Gezond eten voor jong en oud

Baldadig is een unieke ballenrestaurant dat verschillende groepsactiviteiten Woudrichem organiseert. Ook de kleinsten onder ons worden niet vergeten. Dankzij hun leuke speelhoek en hun speciaal kindermenu is het restaurant voor alle leeftijden geschikt. Bovendien worden er steeds biologische streekproducten gebruikt. Alle ballen en burgers zijn steeds dagvers! Baldadig staat voor gezond, leuk en uniek; wat wil je nog meer?

https://ouderaedthuys.com/