Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Daalder exclusief: hét platform wat betreft auto’s en occasions

Bent u opzoek naar informatie, nieuws, tips en tricks rondom auto’s en occasions? Dan bent u bij het platform daalderexclusief.nl aan het juiste adres. Daalder exclusief is een online platform opgericht door en voor autoliefhebbers. Het platform is opgezet om een plek te creëren waar kennis op het gebied van auto’s gedeeld kan worden. Op deze plek komen liefhebbers samen om in contact te komen en informatie met elkaar te delen. Je kunt partner worden van het platform. Hiermee kun je jouw informatie en advies delen met anderen en in contact komen met de andere netwerkpartners. Neem contact op met het platform en ontdek de voordelen van daalder exclusief.

Welke informatie vind je op daalder exclusief?

Op het platform vind je informatie over waarbij je rekening moet houden bij het kopen van zowel een nieuwe auto als een occasion. Zo vertellen ze dat je een aantal stappen moet doorlopen voordat je met je nieuwe auto de weg op kan. Zoals het ontvangen van een tenaamstellingsverslag, het afsluiten van een verzekering, de auto overschrijven, een APK-rapport regelen en het betalen van wegenbelasting. Tevens geven ze tips over waar je op moet letten bij het kopen van een occasion. Zo dien je te letten op welk merk auto het is, welk bouwjaar de auto heeft en wat de onderhoudshistorie is. Ook geven ze aan op welke plekken je het beste een occasion kan kopen.

Op zoek naar je droomauto?

Is de Bugatti, La Voiture Noir, eigenlijk ook jouw droomauto? Maar heb je niet net zo als Christiano Ronaldo hier 11 miljoen euro voor liggen? Heel begrijpelijk. Daalder exclusief vertelt jou hoe je jouw droomauto kunt kopen die wel betaalbaar is. De Bugatti La Voiture Noir is de duurste auto ter wereld en werd gemaakt ter eren van de 110e verjaardag van Bugatti. De auto heeft een 8,0 liter motor, die maar liefst goed is voor 1500 pk. De auto kan hierdoor in iets meer dan twee tellen naar een snelheid van 100 km/h gaan. Hij heeft een maximalsnelheid van 400 kilometer per uur. Zie daalder exclusief voor tips en tricks bij het kopen van jouw droomauto.