Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Chopper kopen

We willen steeds minder vaak de auto gebruiken. Brandstof prijzen gaan omhoog en is het nu echt nodig om de auto te gebruiken als de supermarkt een straat verderop is? Hiernaast is het ook niet goed voor het millieu om voor kleine ritjes de auto te gebruiken. Een goede oplossing voor dit probleem is een chopper kopen. Een E-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets. De E-chopper heeft de stoere uitstraling van een normale chopper en is lichter dan een scooter! Je kunt hem gemakkelijk opladen met lage stroomkosten en hij is in veel kleuren te verkrijgen. Met een volle E-chopper kun je ongeveer 80km rijden!

Een E chopper kopen hoeft geen probleem te zijn. We hebben hier alle E-choppers op een rijtje voor u gezet! Vergelijk ze met elkaar en vind jouw perfecte E-chopper.

Vragen?

Escooter Nederland helpt je graag verder. Voor meer informatie, vragen, of het inplannen van een bezichtiging van een van onze eyecatchers neemt u graag contact op via: 06-18068695 of stuur een mailtje naar: info@escooter-winkel.nl

De koffie, met een overheerlijk brabants worstenbroodje staat voor u klaar!

contactgegevens:
Veerkensweg 22
4751 CS te Oud-Gastel

Telefonisch bereikbaar op: 06-18068695
maandag t/m zaterdag van 10.00-18.00
per mail via: info@escooter-winkel.nl

https://www.escooter-winkel.nl/chopper-kopen/