Renault1916v
Image default
Bedrijven

Chiptuning op maat voor een scherpe prijs

Wanneer je chiptuning laat doen is dat het herprogrammeren van de computer welke de motor aanstuurt bij je auto. De fabriekswaardes zijn vaak ingesteld op lage emissies en slechte omstandigheden ergens anders in de wereld. De motor krijgt door middel van chiptuning meer trekkracht, vermogen en souplesse. Het afstellen van de motor is over het algemeen zeer specialistisch en het vergt veel kennis van de techniek onder de motorkap. De auto chippen moet gebeuren door een professional. Chiptuning is mogelijk wanneer er zich een elektronische geregelde inspuiting en ontsteking in de motor bevindt. Chiptuning is mogelijk in drie stages.

 

Stage 1

Bij chiptuning limburg stage 1 worden alle belangrijke zaken van de auto uit het brein gehaald. Wil je niet per se het maximale uit je auto halen, maar wil je wel meer vermogen? Dan is stage 1 geschikt. Er worden diverse parameters aangepast en de brandstof, zuurstof en ontsteking worden beter op elkaar afgestemd. Op deze manier kan de motor meer vermogen leveren.

 

Stage 2

Met stage 2 van chiptuning limburg kun je het maximale vermogen uit je auto halen. De stage is vergelijkbaar met de vorige stage, maar heeft toch een beetje extra’s. Deze stage kan gekozen worden als je voertuig motorupgrades heeft. Dit zijn aanpassingen aan een turbo of een downpipe. Deze stage is altijd volledig op maat en is dus maatwerk.

 

Stage 3

Met stage 3 van chiptuning limburg wordt de auto volledig onder handen genomen. Er wordt gekeken naar de brandstof, zuurstof en ontsteking, maar ook naar de ECU van de auto. Ook deze stage is altijd volledig op maat. De boost na deze chiptuning limburg is enorm ten opzichte van hoe deze was.

 

Chiptuning limburg

Chiptuning limburg staat altijd voor je klaar. Je kunt 24/7 een afspraak inplannen en deze wordt dan direct in de agenda gezet. Daarnaast kun je zeker zijn van de beste prijsgarantie en zijn ze professioneel gekwalificeerd.

https://www.cts-chiptuning.com/