Renault1916v
Image default
Vakantie

Caravan occasions in de buurt van Zuid-Holland

Een ruim aanbod aan caravan occasions vindt u bij Caravancentrum Waterland, dat eenvoudig te bereiken is vanuit Zuid-Holland. Bent u geïnteresseerd in een specifiek merk of wilt u enkel een caravan uit een bepaald bouwjaar? Ga dan naar de website van deze specialist en vul al uw wensen in de online zoektool in. Hierna verschijnt er een overzicht van alle caravans die voor u geschikt zijn. Zo vindt u binnen een paar klikken uw toekomstige caravan die geheel bij uw voorkeuren aansluit!

Ga er dit jaar nog tussenuit met uw nieuwe caravan

Wilt u eigenlijk al jarenlang op vakantie met de caravan, maar vindt u de aanschafprijs van een caravan vaak te duur? Grijp dan nu uw kans en ga er dit jaar nog tussenuit! Door te kiezen voor een van de occasions van dit gespecialiseerde bedrijf, vertrekt u zeer voordeling met de caravan vanuit Zuid-Holland naar uw vakantiebestemming. Of het nu Spanje, Italië of Duitsland wordt; u bent gegarandeerd van een zorgeloze reis. De occasions die namelijk bij deze dealer worden aangeboden, zijn eerst uitvoerig gecontroleerd en getest voordat deze te koop worden gezet. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op gaat. Dit is natuurlijk wel zo’n fijn gevoel wanneer u even wilt ontspannen.

Ga langs in de showroom van deze dealer

Is een van de caravan occasions u online opgevallen en wilt u graag de showroom, niet ver van Zuid-Holland, bezoeken om de caravan te bekijken? Dan bent u van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 uur tot 17:00 uur, van harte welkom bij Caravancentrum Waterland. Dit bedrijf is sinds 1980 dealer van Hobby caravans en heeft hier in 1999 ook een dealerschap van Fendt caravans aan toegevoegd. Door deze twee fantastische en leidende merken in de caravanwereld, is deze specialist later uitgegroeid tot een van de grootste caravanbedrijven in Noord-Holland.

https://www.caravancentrumwaterland.nl/