Renault1916v
Image default
Vakantie

Een vouwwagen kopen voor jouw volgende vakantiebestemming

Met een vouwwagen kun je onbezorgd op vakantie gaan in eigen land of in het buitenland. Je neemt de vouwwagen eenvoudig mee achter de auto en kunt gaan en staan waar je wilt. Wanneer je eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen bent, zet je de vouwwagen eenvoudig en snel op en kun je gaan genieten van je welverdiende vakantie. Wanneer je een vouwwagen gaat kopen, is het echter wel belangrijk dat je een goed model kiest. Je wilt natuurlijk een vouwwagen van goede kwaliteit, waarin je ook met regen en wind lekker droog en warm zit. Ook is het belangrijk dat de tent groot genoeg is en voldoende opbergruimte heeft. Bij Smitveld zijn ze gespecialiseerd in vouwwagens en bieden ze een mooie collectie aan.

Profiteer van verschillende voordelen

De modellen vouwwagens die je bij Smitveld kunt kopen, zijn Violist, Ruebist, Lodgist en Patist. Deze modellen zijn door dit bedrijf zelf ontwikkeld en hebben ieder hun eigen voordelen en eigenschappen. Weet je niet goed welke soort vouwwagen je moet kopen? Deze specialisten geven je graag advies. Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze je alles over de verschillende modellen vertellen. Voor welk model je uiteindelijk ook kiest, je profiteert altijd van verschillende voordelen. Zo zijn de vouwwagens eenvoudig en snel op te zetten met het unieke opzetsysteem. Je bent binnen 15 minuten al klaar. Daarnaast is de tent zelf gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen die wel tegen een stootje kunnen.

Ga langs in de showroom

Wil je ook lekker gaan kamperen en profiteren van de voordelen van Smitveld? Kies er dan voor om een vouwwagen te kopen bij deze professionals. Je bekijkt het aanbod eenvoudig online, maar kunt ook langsgaan in hun showroom in Heiloo. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met deze specialisten via de contactgegevens op hun website. Ze helpen je graag verder!

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/