Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Bagageproblemen met een kleine auto

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk al je bagage moeiteloos mee kunnen nemen. Echter, wanneer je voor een aantal weken met het hele gezin op vakantie gaat, moet er veel bagage mee. De kans dat je dan net te weinig ruimte in de auto hebt, is groot. Optimaal Reiscomfort is er in dit soort gevallen om je te helpen.

Oplossingen voor een kleine auto

Het is natuurlijk een oplossing om een dure dakkoffer aan te schaffen of een auto van iemand anders te lenen. Toch is dit niet ideaal. Een dakkoffer gebruik je misschien eens in het jaar tijdens de autovakantie, terwijl deze koffers wel heel erg duur zijn. Een goede andere optie is het huren van een dakkoffer bij Optimaal Reiscomfort. Naast dakkoffers kunnen hier ook trekhaakkoffers en zelfs fietsendragers gehuurd worden.

Hoe werkt het huren van een dakkoffer?

Er zijn verschillende dakkoffers waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van hoe groot hij moet zijn en hoeveel inhoud hij moet hebben. Het monteren en demonteren van de dakkoffers gebeurt bij Autobedrijf Hoefnagel waar Optimaal Reiscomfort mee samenwerkt, en dit zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat, hoe langer je de koffer huurt, hoe goedkoper het voor je wordt. Zo begint het starttarief al vanaf 40 euro en betaal je vanaf dag 16 maar 1,90 voor een kleine dakkoffer.

Heb je nog geen dakdragers op je auto? Dan is dat geen probleem; ook deze zijn te huren. Zonder dakdragers is het vanzelfsprekend dat je ook geen dakkoffer kunt plaatsen. Dakdragers worden op het dak van je auto geplaatst, van de bestuurderskant naar de bijrijderskant toe. Dit is dus niet hetzelfde als een dakrails, dat op sommige auto’s standaard in de fabriek geplaatst wordt. Deze zitten over de gehele lengte van het dak. Wanneer je deze hebt, heb je alsnog dakdragers nodig.

 

https://optimaalreiscomfort.nl