Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Optimaliseer uw wagenpark

De droom van iedere wagenparkbeheerder is om het wagenpark te optimaliseren. Efficiënt fleet management is iets om naar te streven, maar is niet gemakkelijk. Gelukkig bestaan er tegenwoordig hulpmiddelen om het fleet management een stuk eenvoudiger te maken. Denk bijvoorbeeld aan een peilzender: een track en trace systeem met geavanceerde fleet management software. We leggen het onderstaand aan u uit.

 

Wagenpark optimaliseren

Of u nu optimaal gebruik wil maken van track en trace, een volledige ritregistratie of urenregistratie, of het wagenpark schoner wil maken met elektrische auto’s en poolauto’s of brandstof wil besparen op de busjes: met fleet management software kan het allemaal. Door een peilzender in de auto te installeren, ontvang u data via een eigen online account. Hier bekijkt u waar de auto’s zijn, hoeveel uur zij gereden hebben of bij een klant op locatie hebben gestaan en wie in de auto heeft gereden, maar ook of er zuinig is gereden, hoe vaak er hard is geremd of te scherp door de bocht is gereden. De peilzender van TrackJack maakt het allemaal mogelijk.

 

Fleet management software

Optimaal fleet management begint door gebruik te maken van een track en trace systeem. Bekijk waar alle voertuigen zijn op een overzichtelijke kaart. Handig om te kijken hoe lang het nog rijden is naar de volgende klant of inzicht te krijgen in wanneer iemand weer terug is. Daarnaast heeft u een volledige rittenregistratie en urenregistratie, waarmee afgelezen kan worden hoe lang een medewerker heeft gereden of op locatie is geweest bij een klant. Door gebruik te maken van bestuurdersidentificatie kunnen poolauto’s ingezet worden en weet het systeem welke bestuurder in welke auto heeft gereden. Wilt u de rittenregistratie gebruiken voor de fiscus of heeft de poolauto een boete gekregen voor te snel rijden, dan is het fijn om te weten welke bestuurder er heeft gereden. De peilzender registreert alle data en verstuurt het naar uw eigen online account, waar u de data bekijkt en beheert.

https://www.trackjackeurope.com/fleetmanagement/