Nieuwe artikelen

Autorijden zonder zorgen

Het is bijna onmogelijk om je een leven zonder auto voor te stellen. Je gebruikt hem om op je werk te raken, je boodschappen te doen en je kinderen overal naartoe te brengen. De aankoop van een wagen brengt echter vaak wat kopzorgen en een hoop papierwerk met zich mee. Dit kan je vermijden door een auto te leasen; je rijdt rond in een nieuwe wagen die je als het ware huurt in plaats van koopt.

Hoe werkt het?

Wanneer je kiest voor private lease, kies je een spiksplinternieuwe wagen uit een lijst. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, merken en je kan ook aangeven welke opties je belangrijk vindt in je wagen. Bij een private lease is de expert bij wie je de auto leaset een verzekeringsmakelaar. Samen met je makelaar ga je op zoek naar de auto die het best bij jou en je budget past. Verder hoef je zelf niets te doen; je makelaar brengt alle administratieve rompslomp in orde. De betaling gebeurt via overschrijving of domiciliëring. Door je leasing privé te houden heb je de touwtjes volledig zelf in handen. Zo kies je bijvoorbeeld ook zelf de garage waar je naartoe wil gaan voor het onderhoud van je auto.

Hoeveel kost het?

De kostprijs is afhankelijk van het merk en model van auto dat je kiest, net als van de leeftijd van de hoofdbestuurder en de hoeveelheid kilometers die je maandelijks ongeveer aflegt. Wanneer je een wagen met veel opties kiest, merk je dit natuurlijk ook aan de prijs. Voor een kleine wagen betaal je zo’n 300 euro leaseprijs per maand. Hier komen je brandstofkosten en eventuele boetes nog bij.

Welke voorwaarden gelden er?

Wanneer je een auto privé wil leasen, moet je tussen de 18 en 75 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Verder moet je een vaste verblijfplaats in België hebben. Je mag de auto met meerdere chauffeurs besturen op voorwaarde dat je hun gegevens aan je makelaar doorgeeft. Je kiest zelf bij welke erkende garage je je auto wil laten onderhouden. Zolang je je wagen in een goede staat terug inlevert, mag je tijdens je leasing periode accessoires aan je auto bevestigen. Je mag ook naar het buitenland rijden.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken over al het papierwerk dat gepaard gaat met de aankoop van een wagen. Bij een private lease kies je met behulp van je verzekeringsmakelaar een auto die bij jou en je budget past. Je krijgt altijd een spiksplinternieuwe wagen waar je mee kan rondrijden, en je bent meteen verzekerd. Alle herstellingen en pechverhelping (inclusief een vervangwagen indien nodig)  zitten mee in de prijs die je maandelijks betaalt. Ook je verzekeringen en je belastingen zitten mee in deze prijs inbegrepen. Je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken; alles wordt voor jou geregeld. Door private lease ken je gemoedsrust, en dat is onbetaalbaar.

 

Autorijden zonder zorgen 

 

Tags:

Registreer u vandaag nog en word lid van ons platform

Wil jij jouw blogs delen en een breed publiek bereiken? Wacht niet langer en registreer je vandaag nog op Renault1916v.nl

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Gerelateerde berichten

Bespaar slim met HACCP-stickers

Wanneer je dagelijks met voedingsmiddelen werkt, weet je dat verspilling direct in je portemonnee snijdt. HACCP-stickers helpen je om producten correct te registreren en te labelen, zodat je precies weet wat wanneer is bereid, verpakt of geopend. In combinatie met diepvriesstickers behoud je ook in de vriezer volledig overzicht. Deze houdbaarheidsstickers zorgen ervoor dat je efficiënter werkt, minder producten hoeft weg te gooien en voorraad slim kunt beheren. Door duidelijkheid aan te brengen in je processen, voorkom je onnodige kosten én voldoe je aan de voedselveiligheidsnormen. Diepvriesstickers die je onderaan de streep geld opleveren Elke sticker lijkt misschien een kleine investering, maar diepvriesstickers en HACCP-stickers leveren je op de lange termijn juist geld op. Ze helpen je om precies te plannen wanneer producten gebruikt moeten worden en maken het makkelijker om volgens het FIFO-principe te werken (first in, first out). Hierdoor beperk je derving en voorkom je dat goed voedsel

Gepubliceerd door Renault1916v.nl