Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Luxueuze wagens met een excellente service

Ben je op zoek naar een auto uit het luxesegment? Dan is een Jaguar of Land Rover misschien wel iets voor jou. Je kan deze wagens nieuw aankopen of tweedehands. Er zijn ook demo-modellen en directiewagens verkrijgbaar. Je kan aangeven wat je maandelijks budget is, welk type van wagen je zoekt, hoeveel kilometer er op de teller mag staan, hoeveel de wagen verbruikt en uitstoot, … Een mooie wagen naar ieders wens dus.

Sportief en toch zuinig

Als je houdt van snelheid, maar je je brandstofverbruik liever beperkt, is de Jaguar F-pace vast helemaal wat je zoekt. Deze wagen is sportief, maar het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot blijven beperkt. De Jaguar F-pace is niet enkel zuinig en vinnig, maar ook tot in alle details een streling voor het oog.  Deze luxe-SUV heeft alles in huis om je een zo comfortabel mogelijke rijervaring te bieden. Je kan deze wagen zowel nieuw als tweedehands aankopen. Wanneer je hem tweedehands wil kopen, kijk je best eens online: hier heb je de mogelijkheid om door te geven wanneer de auto voor het eerst ingeschreven mag zijn (dit start vanaf 2018), hoeveel kilometer hij al mag gereden hebben en in welke vestiging je hem wenst aan te kopen.

Je gezin veilig en in stijl vervoeren

Wanneer je meer op zoek bent naar een luxueuze SUV voor het hele gezin, vind je vast je gading in het gamma van de Land Rover Discovery. Deze wagen heeft, indien gewenst, zeven volwaardige zitplaatsen. Je hoeft deze niet allemaal te benutten; je kan het interieur van de Land Rover Discovery aanpassen aan jouw noden en wensen. De auto is volledig voorzien voor gezinnen met kinderen; je kan de koffer openen zonder je handen te moeten gebruiken (altijd handig wanneer je een kind en een boodschappentas vast hebt!) en er zijn meerdere USB-oplaadpunten voorzien. Bovendien is deze auto volledig uitgerust om veilig rond te kunnen rijden door onder meer de aanwezigheid van maximaal vijf ISOFIX-punten, airbags voor zowel de bestuurder als de passagiers en een hoop hulpmiddelen om vlot te kunnen manoeuvreren en parkeren.

Advies voor verkoop

Als je nog twijfelt of nog niet meteen je gading gevonden hebt in het huidige aanbod, kan je contact opnemen met een adviseur. Je kan dan een afspraak maken om een kijkje te komen nemen in de showroom of voor een Live Video Call. Je krijgt dan alle informatie die je wenst.

Dienst na verkoop

Ook na de aankoop van je Jaguar of Land Rover kan je nog terecht bij je autoverdeler. Je auto kan er hersteld of onderhouden worden. Als je wil kan de wagen hiervoor bij je thuis of op het werk worden opgehaald. Daarna wordt hij dan teruggebracht. Je kan er ook voor kiezen om je wagen zelf naar je concessiehouder te brengen en daarna gebruik te maken van hun shop shuttle service. Jij kan dan shoppen terwijl een specialist voor je wagen zorgt.