Renault1916v
Image default
Sport

Alles voor de fietsliefhebber in deze fietsenwinkel vlak bij Purmerend

Ben je op zoek naar een professionele fietsenwinkel in de buurt van Purmerend? Dan moet je bij Konijn Cycling in Hoorn zijn! Dit bedrijf is gespecialiseerd in racefietsen en je vindt hier dan ook een ruim aanbod aan fietsen van diverse unieke merken. Denk hierbij aan Bianchi, Garmin, Sportful en Specialized. Ze bieden verschillende soorten fietsen aan; van mountainbikes en racefietsen tot fietsen speciaal voor een fietsvakantie. Daarnaast kun je hier ook voor diverse accessoires en toebehoren terecht. Zoek je bijvoorbeeld nog fietskleding, schoenen en een helm? Wil je bepaalde onderdelen kopen of heb je altijd al eens een fietscomputer gewild? Dan zit je bij deze winkel helemaal goed. Iedere fietsliefhebber kan hier zijn hart ophalen.

Deskundige reparaties en onderhoud in een ruime werkplaats

Naast het kopen van een racefiets of diverse accessoires kun je bij deze fietsenwinkel nabij Purmerend ook terecht voor reparaties en onderhoud. Wanneer je een fiets thuis hebt staan, maar deze een reparatie nodig heeft, voeren de specialisten van Konijn Cycling dit graag voor je uit. Ze hebben een uitgebreide werkplaats in Hoorn waar ze al vele reparaties verricht hebben. Ook voor onderhoud of een volledige opknapbeurt zit je hier helemaal goed. Hierbij kun je kiezen uit drie arrangementen: een volledige fietscheck, klein onderhoud of groot onderhoud.

Bezoek de winkel of neem voor vragen eerst contact op

Ga langs bij deze fietsenwinkel in de buurt van Purmerend en bespreek jouw wensen! De fietsspecialisten van Konijn Cycling vertellen je graag meer over de verschillende fietsen uit hun aanbod en zoeken samen de perfecte racefiets voor jou. Ook voorzien ze je van deskundig en vrijblijvend advies. Heb je voordat je langsgaat nog vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van deze winkel via de contactgegevens op hun website. Zo kun je al jouw vragen stellen en advies vragen. Deze specialisten helpen je graag verder!

https://www.konijncycling.nl/