Renault1916v
Image default
Mode en Kleding

3 reden waarom jij een sport bh zou moeten dragen

3 reden waarom jij een sport bh zou moeten dragen

Heb jij tijdens het sporten last van gevoelige borsten? Dan is het tijd hier iets aan te doen! De voornaamste reden is immers vaak het niet dragen van de juiste outfit en dan hebben we het met name over het dragen van een sport bh. Ongeacht welke sport je ook beoefent, uiteraard een uitzondering daargelaten, is het belangrijk te zorgen voor een goede ondersteuning van onze voorgevel. Vooral bij een sport zoals hardlopen, waar je borsten bij iedere stap die je zet een flinke schok krijgen te verwerken, is het belangrijk voor zowel je fysieke gesteldheid als mentale. Wil jij weten waarom ook jij een sport bh zou moeten dragen? Dan hebben wij de 3 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet.

Comfort

Het maakt niet uit of je nu grote borsten hebt of de cupmaat van je bh a75 is, de juiste ondersteuning is voor iedere vrouw ontzettend belangrijk. Omdat je tijdens het sporten flink wat bewegingen maakt, zullen je borsten ook niet bewegingsloos blijven. Door het dragen van een stevige sport bh, zullen je borsten stevig tegen je lichaam worden aangedrukt, waardoor je ongestoord je gang kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat je een stuk comfortabeler aan de slag kunt en voorkomt het eventuele pijn in je borsten wat zelfs op termijn kan doorwerken in je schouders, rug en nek. 

Veilig

Uiteraard behoed een sport bh je niet tegen een eventuele blessure aan je voeten, arm of ander lichaamsdeel. Toch zorgt een sport bh er wel degelijk voor dat de kans op gevoelige en zelfs pijnlijke borsten tot het minimum wordt beperkt. Waar je tijdens het sporten in een normale bh flinke schokken krijgt te verduren, worden deze door je sport bh opgevangen. Ongeacht of je een grote of kleine cupmaat hebt, is het dragen van een goede sport bh ontzettend belangrijk. Vooral bij vrouwen met een grotere cupmaat, die hiervoor speciaal een elomi bh dragen, is het ook aan te raden een sport bh te dragen. Ondanks het feit dat een elomi bh extra ondersteuning biedt, is dit niet voldoende om alle schokken volledig te absorberen.

Stijlvol

Naast het feit dat een sport bh de juiste ondersteuning biedt tijdens het sporten, ziet het er natuurlijk ook een gewoon een stuk sportiever uit, dan wanneer jij in een t shirt de sportschool betreed. Uiteraard neemt dat niet weg dat het uiterlijk van een bh bepaald welke keuze uiteindelijk verstandig is, maar het is wel een extra motivatie voor de meeste vrouwen. Nu is het natuurlijk niet zo dat een sport bh dezelfde looks heeft als een balconette bh, maar daar is deze natuurlijk ook helemaal niet voor bedoeld!