Renault1916v
Image default
Mode en Kleding

Hoe jij je partner kunt verrassen met een tas

Hoe jij je partner kunt verrassen met een tas

We kunnen allemaal wel stellen dat we onze vriendin of vrouw enorm gelukkig maken met een nieuwe tas. Of het nu is voor haar verjaardag, valentijnsdag of gewoon omdat het kan, het geven van een tas is het perfecte cadeau. Toch kan het voor een man een hele uitdaging zijn om de geschikte tas te vinden, want waar het voor een man vaak enkel om te praktische kant gaat, hecht een vrouw doorgaans een stuk meer waarde aan de buitenkant van de tas. Kortom, een flinke uitdaging dus! Om je partner toch te kunnen verrassen, hebben we enkele tips voor je, zodat jij met een gerust hart een tas cadeau kunt geven.

Luisteren

Gedurende het hele jaar geven vrouwen vaak tal van verschillende hints over eventuele potentiële cadeaus waar je ze tijdens de verjaardag of een andere gelegenheid ontzettend blij mee kunt maken. Doet jouw partner dit niet, dan is het handig om tijdens een middagje shoppen gewoon eens willekeurig wanneer de situatie zich aandient een aantal tassen aan te wijzen. Door goed op de reactie te letten, zal je zien dat je op ten duur een beeld krijgt van wat ze wel of niet mooi vinden. Waar de één fan is van een rains bag, zweet de ander bij een paperbag. Kortom, oren en ogen openhouden mannen!

Huidige smaak

De kans dat jouw vriendin of vrouw momenteel één of meerdere tassen bezit is relatief groot. Door deze collectie eens goed onder de loep te nemen, kun je misschien wel een bepaalde stijl herkennen. Lukt je dit niet, dan is het verstandig een expert in te schakelen. Je kunt een vriendin of haar moeder raadplegen, maar met een paar foto’s van de huidige collectie naar de winkel doet vaak ook wonderen. Wel is het belangrijk dat je zeker weet of je de tas ook kunt ruilen. De kans dat ze hem immers niet mooi vindt is natuurlijk, wanneer ze deze zelf niet heeft uitgezocht aanwezig. Koop je een tas bij een tassen sale, dan kan het zijn dat hier afwijkende voorwaarden gelden, let hier dus goed op.

Vragen

De eenvoudigste manier voor het vinden van de optimale tas voor je partner is natuurlijk door het simpelweg te vragen. Zo weet je namelijk honderd procent zeker dat je een tas koopt die in de smaak valt. Vooral wanneer je het zelf niet meer weet, kan het verstandig zijn te vragen. Het kan namelijk zomaar zijn, dat jij in de veronderstelling bent dat je partner op zoek is naar een nieuwe handtas, terwijl ze eigenlijk graag een nieuwe boodschappen tas wil hebben. Dit kan zorgen voor een vervelende en onpraktische situatie, waardoor je de tas moet retourneren.