Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Zwangerschapskussen

Lekker slapen is voor iedereen belangrijk, maar vooral wanneer je zwanger bent en dus energie voor twee nodig hebt, moet alles ideaal zijn voor de beste nachtrust. Hiervoor is niet alleen een goed matras van belang, maar ook het juiste kussen. Er zijn dan ook speciale kussens voor tijdens de zwangerschap ontwikkeld. Deze hebben een speciale vorm en zorgen ervoor dat je lichaam in de juiste houding komt. Hierdoor heb je meer ondersteuning tijdens je slaap en zul je niet alleen een betere nachtrust hebben, maar worden ook fysieke klachten voorkomen of verholpen. Lijkt je dit iets? Zorg dan dat je goed over de verschillende mogelijkheden bent geïnformeerd en maak een weloverwogen keuze, welk kussen jouw ideale kussen is.

Verschillende vormen

Er bestaan verschillende vormen van de zwangerschapskussens. Op mijn idealekussen.nl vind je sommige kussens die specifiek voor het voeden zijn bedoeld, terwijl andere kussens ook geschikt zijn om tegenaan te slapen. Zo hebben ze zijslaapkussens de vorm van het getal 7. Tegen deze kussens kun je heerlijk aanliggen, ook met je zwangere buik. Nadat je kindje is geboren, is dit kussen zeker niet nutteloos. Jij en je partner kunnen hem namelijk als voedingskussen verder gebruiken. Door het zijgedeelte van het kussen achter je lichaam te plaatsen, kun je de baby op het hoofdgedeelte van het kussen zetten en heel comfortabel voeden. Bekijk de verschillende soorten kussens eens goed en bedenk welke bij jouw doeleinden past.

Voordelen

Zoals gezegd bieden zwangerschapskussen verschillende voordelen. Doordat je lekkerder ligt slaap je sowieso beter. Maar daarnaast zorgt de ondersteuning van je hoofd, nek en knie ervoor dat je minder last van pijn zult hebben. Ook zul je merken dat je minder last van brandend maagzuur zult hebben en je beter kunt ademhalen, doordat je ribben en longen meer ruimte hebben. Een bijkomend voordeel is dat je ook minder snel zult gaan woelen en snurken, wat ook prettig is voor de nachtrust van je partner. Zo zullen jullie beide lekker uitgerust aan het nieuwe leven als kersverse ouders beginnen!

Zwangerschapskussen na de geboorte

Een zwangerschapskussen kan na de geboorte dus voor de (borst)voeding worden gebruikt, maar kan nog altijd jouw lichaam ondersteunen. Want ook na de zwangerschap kun je soms last houden van lichamelijk klachten. Het zwangerschapskussen ondersteunt je ook nu tijdens de slaap, waardoor je beter kunt ontspannen en dus beter zult slapen en ook je partner ongestoord kan slapen. En een ontspannen vader en moeder betekent ook een ontspannen baby. Een perfecte balans dus.

https://www.mijnidealekussen.nl/nl/