Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Zorgeloos rijden? Dat doe je met Ford Kuga

Met ford kuga private lease kun je zorgeloos de weg op. Als jij in een Ford Kuga wil rijden dan is het zeker aantrekkelijk om een keer te kijken naar private lease. De Ford Kuga is een milieuvriendelijk en vooral betaalbare SUV. Het instap model heeft een navigatiesysteem, cruise control en draadloze telefoonoplader. Ontdek de andere voordelen die de Ford Kuga je kan geven en neem een private lease ford kuga.

Als je op zoek bent naar een ruimtelijke en sportieve gezinsauto dan moet je zeker de nieuwe Ford Kuga overwegen. De nieuwe Kuga oogt in ieder geval iets sportiever dan de vorige modellen. Zo is de daklijn lager en is het profiel minder vierkant. Door de brede schouders geeft dit de auto een stoer uiterlijk.

 

Ruimtelijk en veilig

Achterin de auto is een zee van ruimte, zo kunnen er makkelijk drie passagiers op de achterbank. Niet alleen heb je veel ruimte, maar het is ook  nog allemaal ergonomisch ingericht. Zo zit je niet alleen ruim, maar zit je ook nog lekker comfortabel en in een goede positie.

Als je je zorgen maakt over veiligheid op de weg dan hoef je bij de Kuga geen zorgen te maken. De Kuga is door het Euro NCAP beoordeeld met 5 sterren. Dit is de hoogste score die je behalen kan. Zo weet jij dat jij in een veilige auto rijd en kan je veilig de weg op.

Klinkt de Ford Kuga als de perfecte gezinsauto voor jou en je familie? Wacht dan niet langer en bekijk de website en ga voor private lease.