Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Zo zorg jij ervoor dat de levensduur van een fietsaccu langer wordt

Als je een elektrische fiets hebt die je veel gebruikt, dan bestaat helaas de kans dat de fietsaccu op een gegeven moment slechter wordt. En dan voornamelijk de levensduur, dit komt omdat de fietsaccu op een gegeven moment slijt. Hierdoor wordt de batterij een stuk minder goed en kan je minder lang fietsen met een opgeladen batterij. Dit kan dan ook vervelend zijn. Gelukkig valt hier iets aan te doen, namelijk de fietsaccu vervangen, maar dit is een dure optie. Of de accu wordt gereviseerd. Wil je meer weten over fietsaccu revisie? Lees deze blog dan door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Hierdoor begeeft de accu het op een gegeven moment 

Een vervelend punt aan een elektrische fiets is de duur van de accu.  Hoe meer je de fiets hebt gebruikt hoe sneller de accu slijt. Hierdoor gaat de accu op ten duur sneller leeg. Helaas kan het zelfs gebeuren dat de accu uitvalt tijdens een fietstocht of dat de accu minder steun biedt dan voorheen. Je hebt dan ook twee keuzes; een nieuwe accu kopen of een accu revisie. Onze voorkeur gaat uit naar een fietsaccu revisie. Dit komt omdat je geen goede delen hoeft weg te gooien, maar kun je ze hergebruiken, wat weer beter voor het milieu is en duurzamer. Daarnaast scheelt het je ontzettend in je portemonnee, en dan komen we op het volgende punt. Hoe goedkoop is een fietsaccu revisie eigenlijk? Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu, scheelt het je aardig wat geld omdat je alleen de accu hoeft te vervangen en niet alle toebehoren. 

Meer informatie nodig?

Wil je zeker de juiste keuze maken? Dan snappen wij dat je graag nog wat meer informatie wilt over een fietsaccu revisie. Neem dan eens een kijkje bij de partij Rebatt. Op de website staat namelijk meer informatie over het reviseren van een fietsaccu. Bij deze partij weet je zeker dat de accu van je fiets op de juiste manier wordt gereviseerd. Op deze manier is de accu net weer als nieuw. Heb je nog een vraag? Stel deze dan gerust aan een van de specialisten. Ze helpen je graag verder met al je vragen

https://www.rebatt.nl/