Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Zo haal je je auto theorie-examen in een dag

Met een auto theorie cursus is het halen van je theorie-examen nog nooit zo makkelijk geweest. Als je je aanmeldt voor de auto theorie cursus word jij binnen een dag helemaal klaar gestoomd voor het examen bij het CBR. Het enige wat jij hoeft te doen is komen opdagen bij de cursus en goed luisteren naar de ervaren docent.

 

Waarom werkt een 1 dag theorie cursus?

Hoe kan het nou dat je binnen een dag helemaal klaar bent voor het theorie-examen? Het is namelijk zo dat jij bij de cursus je de hele dag focust op het halen van je theorie-examen. De hele dag staat in het teken van het examen en je bent continue bezig met de verkeersregels en verschillende verkeerssituaties. Als jij bijvoorbeeld alleen gaat leren voor het examen doe je dit meestal naast je werk of schoolwerk. Dan vergeet je veel sneller belangrijke dingen omdat je ook nog druk bezig bent met school of werk. Ook helpt het natuurlijk super erg dat er een ervaren docent is bij de cursus. Hij of zij weet echt alles over het verkeer en de theorie-examens. Zij weten ook wat voor soort vragen jij kunt verwachten bij het examen. Je bent daarom super goed voorbereid dankzij hun kennis.

 

Hoe verloopt zo’n een theorie dag cursus dan?

Als je je aanmeldt voor de theorie cursus dan moet je er wel rekening mee houden dat je vroeg moet opstaan. De theorie cursus begint namelijk als om zeven uur in de ochtend. Als je dan fris en fruitig bij de locatie bent aangekomen van de theorie cursus dan ga je meteen aan de slag samen met de docent en een kleine groep cursisten. Dan komen er allerlei handige ezelsbruggetjes, moeilijke verkeerssituaties en andere moeilijke begrippen aan bod. Er worden ook oefenvragen gemaakt zodat jij weet wat jij moeilijk vindt en wat jij makkelijk vindt. Zo kun jij leren van je fouten en legt de docent uit hoe je het de volgende keer beter kunt aanpakken. Als jij de vragen voor het examen een beetje onder de knie hebt dan is het tijd voor jou en de groep om naar het CBR te gaan voor het examen.

 

Krijg je persoonlijke begeleiding bij de theorie cursus?

Natuurlijk is er ruimte en tijd over voor jou om persoonlijke begeleiding te krijgen bij het leren van de stof. De professionele docenten zijn ervaren met het begeleiden van cursisten die bijvoorbeeld concentratie problemen hebben.