Renault1916v
Image default
Bedrijven

Wat is een dynamisch knipperlicht?

In de nieuwste auto’s is steeds vaker een dynamisch knipperlicht terug te zien. Maar wat is dit nu precies? En wat voor voordelen heeft dit allemaal voor jou als bestuurder en voor andere weggebruikers te bieden? Dit type knipperlicht is in de meeste gevallen voorzien van LED-lampen en de verlichting loopt als het ware mee met de richting die jij op wil gaan. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle en moderne look, maar het is ook nog eens een uiterst veilige manier van rijden op de weg.

 

Dit eerste type knipperlicht werd ontwikkeld door Audi

Wist je dat de eerste variant van een dynamisch knipperlicht op de markt werd gebracht. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat niet veel later merken als Citroën en Volkswagen volgden. Vandaag de dag heeft vrijwel ieder automerk wel een model uitgebracht dat voorzien is van deze technologie.

Daarnaast zou dit type knipperlicht volgens vele leveranciers vanaf het eerste moment de veiligheid op de weg vergroten. Kies dan echter wel voor een product van een betrouwbaar en een kwalitatief goed merk. Hierdoor kom je nooit voor onverwachtse verassingen te staan. Wel zo handig, toch?

 

Het installeren van het knipperlicht verloopt eenvoudig en snel

Veiligheid op de weg staat natuurlijk altijd centraal. Gelukkig ben je daar met de knipperlichten met LED altijd zeker van. Je zorgt voor dat de knipperlichten in de spiegels om te bouwen zijn, zonder dat hier ingewikkelde software voor nodig is of dat je voor deze montage een bezoek hoeft te brengen aan de garage of aan de dealer. Het inbouwen van de knipperlichten neemt ongeveer 9 tot 16 minuten in beslag. Kies jij binnenkort ook voor deze knipperlichten voor je auto?

Gerelateerde artikelen

Weer pijnvrij bij Fysiocentrum Haaksbergen

Makelaar in Apeldoorn gezocht?

Kinderopvang de 7 Dwergen in Zwolle: leuk en interactief