Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Wanneer moet u een nieuwe Stella fietsaccu kopen?

Een elektrische fiets is een ideaal alternatief op een standaard fiets of scooter. Het is echter wel noodzakelijk om uw elektrische fiets op te laden. De accu van uw elektrische fiets is echter onderhevig aan slijtage, beschadigingen of defecten. Wilt u een nieuwe fietsaccu voor Stella of Brinckers fietsen kopen? GM-accu heeft verschillende modellen fietsaccu’s voor u beschikbaar. Zo kunt u weer optimaal van uw fiets genieten, zonder zorgen dat plots uw accu leeg is of niet meer werkt. Bekijk het aanbod online en selecteer het model dat op uw fiets past.

Signalen dat uw accu toe is aan vervanging

Heeft u een accu die niet meer goed werkt? Omdat u bijvoorbeeld bent gevallen met de fiets? Dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat het nog veilig is om deze te gebruiken. De accu’s van elektrische fietsen kunnen namelijk niet goed tegen valschade. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw elektrische fiets niet meer oplaadt, of dat er een ander defect in de accu is wat kortsluiting kan veroorzaken. Daarnaast wilt u ook niet ergens stil komen te staan met een kapotte accu. Vaak zijn de problemen van een elektrische fiets beperkt tot de accu, hierdoor is het zeer aannemelijk dat u binnen de levensduur van uw fiets de accu zult moeten vervangen. Bij GM-accu kunt u hierom een fietsaccu voor Stella en Brinckers fietsen kopen.

Kies de juiste vervangende accu

Zoekt u een vervangende fietsaccu van Brinckers voor uw elektrische fiets? Of wellicht wilt u juist een Stella fietsaccu kopen? Let bij het vervangen van de accu altijd op de specificaties en afmetingen van uw huidige accu. Zo weet u zeker dat uw nieuw accu ook past op uw fiets. Deze kunt u veelal terugvinden via het serienummer van de accu. Bent u hier zelf niet helemaal zeker van? Maak dan een afspraak met de accuspecialist. Zij kunnen u dan in persoon voorzien van deskundig advies over welke accu het meest geschikt is voor uw fiets.