Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom steeds meer mensen een caravan kopen bij dealers in Brabant

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om met de caravan op vakantie te gaan. Het biedt enorm veel vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Bovendien is het gezien de huidige covid-maatregelen ook verstandig om met uw eigen caravan op pad te gaan. Hierdoor komt u weinig in aanraking met anderen en kunt u heerlijk een weekendje aan de kust vertoeven. Ziet u het helemaal zitten om vanuit een gloednieuwe caravan vakantie te vieren? Breng dan een bezoek aan De Vossenhoek Caravan & Recreatie. Hun winkel in Rucphen, nabij Roosendaal, biedt voor iedereen wat wils.

Koop een caravan tegen een scherpe prijs

Aks een van de weinige dealers in Brabant, verkopen zij een gloednieuwe caravan, maar ook diverse occasions. Of u nu een lichtgewichte en compacte variant zoekt of een ruim model met voldoende bagagemogelijkheden: u vindt het bij hen. Als een van de grootste caravandealers in Brabant, vindt u hier altijd een caravan die aan uw vakantiedoelen voldoet. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Knaus caravan of van een exemplaar van het merk Eriba? Bovendien hebben ze ook allerlei andere kampeerbenodigdheden waarvoor u bij hen terecht kunt. Zij verkopen namelijk meer dan alleen caravans! Zoek hier uw caravanaccessoires uit, zoals voortenten en movers. Echter heeft u tijdens het kamperen nog veel meer nodig. Bent u al in het bezit van gasflessen, luchtbedden en klapstoeltjes? Door een bezoek aan hen te brengen bent u in één keer klaar voor de vakantie.

Bezoek de showroom

Woont u in de omgeving van Brabant, zoekt u een nieuwe caravan en wilt u een van de meest uitgebreide dealers van het land bezoeken? De Vossenhoek Caravan & Recreatie is uw partner op het gebied van kamperen en recreëren. Met ruim 40 jaar ervaring zijn zij perfect in staat om u professioneel en vakkundig advies geven.