Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Waarom jouw bedrijf een rolbaan nodig heeft!

Waarom jouw bedrijf een rolbaan nodig heeft!

Ieder bedrijf wil mee gaan met zijn tijd. Om dat succesvol te doen, zullen er af en toe vernieuwingen moeten plaatsvinden. Een vernieuwing die jij goed kan doorvoeren, is de installatie van een rolbaan in jouw bedrijf. In deze blog zullen we je meer vertellen over de rolbaan: wat is het en waarom heb jij het precies nodig?

Wat is een rolbaan?

Een rolbaan is een manier van intern transport binnen jouw bedrijf. Het hoofddoel van de rolbaan is producten of goederen binnen jouw bedrijf van A naar B brengen. Dit is enorm handig, omdat dit erg veel werk scheelt voor jouw medewerkers. Rolbanen werken uitstekend onder extreme omstandigheden en kunnen worden ingezet voor het vervoer van verschillende producten. Ook zijn rolbanen in veel verschillende vormen en maten beschikbaar: het ligt er maar net aan waar jij de rolbaan voor wil gebruiken.

Hoezo een rolbaan?

Misschien ben jij sceptisch over of een rolbaan wel een goede oplossing is voor jouw bedrijf. Wij garanderen jouw ervan dat dat het is. Door de aanleg van een rolbaan in jouw pand, neem jij een fysiek zware taak af van jouw werknemers, namelijk het sjouwwerk. Dit wordt nu gedaan door een machine die geen moeite heeft met zware gewichten. Jouw medewerkers hoeven enkel het product op de baan te leggen en deze er aan het einde weer af te halen. Je kunt je medewerkers nu ook op andere plekken inzetten, wat misschien goed uitkomt voor jouw bedrijf.

Op maat gemaakt

Een groot voordeel van rolbanen is dat deze op maat worden gemaakt. Ieder bedrijfspand is natuurlijk anders, waardoor elke rolbaan dat natuurlijk ook is. ACB Transportbanden is een specialist op het gebied van rolbanen en andere vormen van interne transport. Zij zorgen ervoor dat de perfecte rolbaan binnen jouw bedrijfspand wordt aangelegd. Om dit te doen, vragen zij van jou een duidelijke omschrijving van jouw bedrijfspand en daarbij ook waarvoor jij de rolbaan wil gaan gebruiken. Door deze vragen te beantwoorden maak je het ACB Transportbanden erg makkelijk om de perfecte rolbaan voor jou aan te leggen. Zij zullen deze voor je ontwikkelen en plaatsen, waardoor jij snel kan genieten van de voordelen van de rolbaan.