Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Al het onderhoud voor uw auto bij één autogarage bij Berghem

Zoekt u een nieuwe autogarage in de buurt van Berghem? Dan zit u bij Autobedrijf Van Zoggel helemaal goed. Dit bedrijf met ruim 25 jaar ervaring levert allerlei diensten op het gebied van auto’s van verschillende merken. Heeft u schade aan uw auto die gerepareerd moet worden? Het vakkundige personeel van dit bedrijf zorgt ervoor dat uw banden weer opnieuw gebalanceerd zijn. Ook heeft dit bedrijf pc-gestuurde testapparatuur waarmee de problemen aan uw motor gediagnosticeerd en opgelost kunnen worden. Ook kunt u hier terecht wanneer u complicaties heeft met uw remmen. Deze autogarage in de buurt van Berghem heeft namelijk een speciale remmentestbank waarmee zij uw remmen controleren.

Een nieuwe apk uitvoeren

Deze garage in Ravenstein is ook dé plek voor het laten uitvoeren van een nieuwe apk. Het is van belang dat u op tijd een nieuwe apk regelt, voordat deze verloopt. Een verlopen apk kan u bij een politiecontrole een bekeuring opleveren, het is namelijk strafbaar om te rijden zonder geldige apk. Een apk bevordert de veiligheid van uw auto in het verkeer en bovendien is het goed voor het milieu. Alleen maar goede redenen dus om een apk te laten uitvoeren bij een professionele autogarage in de buurt van Berghem.

Profiteer van fijne service voor een goede prijs

Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein is een vakkundige garage die u dezelfde service verleent dan een merkdealer, alleen dan voor een scherpere prijs. Daar komt bij dat dit autobedrijf samenwerkt met meerdere automerken. Bovendien is deze garage een officieel Bosch Car Service-punt en hebben ze een eigen wasstraat. De medewerkers van dit bedrijf zijn bovendien transparant over de gemaakte kosten aan uw auto, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Waar wacht u nog op? Neem contact op met deze garage of ga langs voor een reparatie, apk of wasbeurt.

https://www.autobedrijfvanzoggel.nl/