Waarom Crocs zo praktisch zijn

Om eerlijk te zijn had ik moeite om een foto van mij te kiezen met mijn Crocs omdat er zoveel waren. Weet je waarom? Omdat het de beste schoenen zijn die ik ooit heb gehad, dus ik draag ze de hele tijd! Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, makkelijk aan te trekken en perfect voor buitenactiviteiten. Ik was zelfs in staat om mijn Crocs te dragen tijdens een modderige wandeling op een vulkaan.

Als ik een ander type tennisschoen had gedragen, dan waren ze geruïneerd. Maar omdat het Crocs waren, heb ik ze gewoon onder de douche afgewassen en waren ze klaar om de volgende dag te gebruiken. Het materiaal waar de meeste Crocs van gemaakt zijn maakt ze zo makkelijk schoon te maken, het maakt niet uit wat er aan de hand is.

Ik gebruik mijn klassieke klompen altijd als kampeerschoenen omdat ik ze in .5 seconden kan aantrekken en de deur uit kan gaan, zonder dat ik me zorgen hoef te maken als ik er modder, zand of water overheen krijg. Crocs zijn perfect voor elke activiteit omdat ze je niet afremmen, ze kunnen vies worden en ze zijn nog steeds erg comfortabel.

Crocs zijn niet alleen de klassieke klompen waar iedereen aan denkt als ze het woord Crocs horen. Er zijn zelfs tientallen andere stijlen. Er zijn laarzen, Crocs slippers, tennisschoenen, sandalen, wiggen, loafers, waterschoenen en natuurlijk klompen. Elke stijl is net zo comfortabel om te dragen en net zo praktisch als de klassieke klompen. Het enige verschil is dat je niet eens kunt zien dat het om Crocs gaat. Ik draag vaak teenslippers of sandalen waarvan mensen zeggen dat ze schattig zijn, en dan schrikken ze ervan als ik zeg dat ze Crocs zijn. Crocs heeft zich ontwikkeld tot een hele reeks schoenen die altijd en overal gedragen kunnen worden, met behoud van het comfort waar Crocs om bekend staat.

Auteur