Renault1916v
Image default
Bedrijven

Vos Noodstroom voor de verhuur en verkoop van scherp geprijsde aggregaten

Voor elk evenement een aggregaat huren bij Vos Noodstroom

Heeft u tijdelijke stroomvoorzieningen nodig? Vos Noodstroom Systemen uit Apeldoorn heeft een landelijke service op het gebied van aggregaten- en generatorenverhuur. Dit bedrijf heeft al 25 jaar ervaring en stelt de wensen van de klant centraal. Voor elk evenement waarbij u stroom nodig heeft op een locatie zonder aansluiting op het lichtnet heeft Vos Noodstroom de beste oplossing. Dit bedrijf verhuurt niet alleen aggregaten, maar verkoopt ze ook tegen aantrekkelijke prijzen.

Een betrouwbaar, geluidsarm aggregaat

Dankzij de lange ervaring op het gebied van aggregaten is Vos Noodstroom altijd in staat om hoogwaardige generatoren te leveren en een goede service te bieden. De moderne systemen die deze onderneming levert en installeert hebben een hoge kwaliteit en produceren zo min mogelijk geluid. Wilt u een hoogwaardig aggregaat huren, dan bent u bij deze specialist uit Apeldoorn dus helemaal aan het goede adres. Of het nu gaat om de stroomvoorziening voor een festival, een braderie of televisieopnames, Vos Noodstroom Systemen verhuurt aggregaten voor elke gewenste locatie.

Een aggregaat kopen als onmisbare back-up

Is het voor uw instelling of bedrijf noodzakelijk om altijd een stroomopwekker klaar te hebben staan? Ook een aggregaat kopen doet u bij Vos Noodstroom. Dit bedrijf heeft generatoren met verschillende vermogens, waarbij u kunt kiezen uit systemen met een handmatige bediening en geavanceerde aggregaten. Vos Noodstroom heeft altijd een aggregaat voor u dat het beste past bij uw situatie. Ook bij spoed of een storing kan het bedrijf u snel helpen met een noodaggregaat. De specialisten zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar.

Vos Noodstroom Systemen verhuurt en verkoopt niet alleen aggregaten in Apeldoorn, maar overal in Nederland waar u stroom nodig heeft. Ook voor de eventuele bemanning van de generatoren of het onderhoud kunt u op de gespecialiseerde werknemers rekenen. Neem contact op voor informatie of een persoonlijk advies!

https://www.vosnoodstroom.nl/