Renault1916v
Image default
Bedrijven

Voor snel resultaat kiest u voor de schoonheidsbehandelingen van Alegria Body Care

Professionele schoonheidsbehandelingen

Elke vrouw wil er steeds op haar best uitzien. Er bestaan dan ook talloze schoonheidsbehandelingen. Woont u in de omgeving van Naaldwijk, kan u voor verschillende beautybehandelingen bij Alegria Body Care terecht. Zowel definitieve ontharing als wimperlifting en het bevriezen van vet behoren tot hun mogelijkheden. Elke procedure zal voor aanvang tot in detail uitgelegd worden, zodat u zich gedurende de hele behandeling op uw gemak zal voelen.

Definitief ontharen Naaldwijk

Alegria Body Care is dé specialist in het definitief ontharen Naaldwijk. Dankzij het gebruik van de nieuwste OPT-methode wordt alle ongewenste haargroei definitief, pijnloos en snel verwijderd. Tijdens een eerste gratis consult zal er uitgebreid onderzocht worden of uw huid geschikt is voor deze innovatieve procedure. Normaal gezien zijn er daarna acht tot tien sessies nodig, maar Alegria Body Care zal net zolang met de behandelingen doorgaan tot het gewenste resultaat bereikt is!

Wimperlifting en vet bevriezen

Ook voor wimperlifting Westland en vet bevriezen Westland beschikt Alegria Body Care over moderne en effectieve behandelingen. Voor wimperlifting Westland gebruiken ze de Lash Volume Lifting methode waarbij je wimpers door middel van siliconen pads op een natuurlijke manier gelift worden. Vet bevriezen Westland gebeurt dan weer door cryolipolyse. Tijdens deze behandeling zal een speciale applicator vetcellen in een vetophoping bevriezen. De cellen zullen afbreken en het lichaam zal ze op een natuurlijke wijze afvoeren.

Uw ervaring staat centraal

Alegria Body Care is een sfeervol ingericht beautysalon waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen. Ze gebruiken steeds de allernieuwste methodes om het best mogelijke resultaat te verkrijgen. Voor elke behandeling wordt u uitgebreid geïnformeerd zodat u exact weet waar u aan begint. Alegria Body Care is een professioneel salon waar alleen het beste goed genoeg is!

https://alegriabodycare.nl/