Renault1916v
Image default
Muziek

Volg een onvergetelijke djembé workshop

Heb je altijd al willen weten hoe je een djembé bespeelt? Volg dan eens een djembé workshop bij Dununba. Dit bedrijf organiseert de leukste muzikale workshops voor jong en oud. Hierbij staan muziek maken en plezier hebben centraal. Ontdek jouw ritme en dat van je collega’s, vrienden of familie. De keuze is aan jou met wie je deze workshop volgt, want het bedrijf organiseert workshops voor bedrijven, scholen en particulieren. Dus zoek je een origineel teamuitje een unieke beleving voor je schoolklas of een leuke activiteit voor je familiedag? Dan is het altijd leuk om samen een djembé workshop te volgen!

Een op maat gemaakte workshop op een locatie naar keuze

Een djembé workshop van Dununba is maatwerk. Je kunt zelf het thema bepalen, de tijdsduur en de locatie waar de workshop plaatsvindt. Het bedrijf kan bijvoorbeeld langskomen op school of op kantoor. Heb je er de ruimte niet voor? Ook dat is geen probleem, want dan kun je kiezen voor een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt. Deze locaties zitten verspreid door het hele land, dus je vindt zeker een plaats in de buurt. Een voordeel van voor een Dununba-locatie kiezen is dat je hierdoor de mogelijkheid hebt om van de djembé workshop een compleet arrangement te maken. Hierdoor kun je eerst met z’n allen aan een swingend muziekstuk werken en daarna genieten van heerlijk eten in de vorm van een lunch, diner of borrel met hapjes.

Stel jouw ideale workshop samen

Hoe ziet jouw ideale djembé workshop eruit? Laat het weten aan de medewerkers van Dununba en dan stellen zij een onvergetelijke muzikale beleving voor je samen! Naast deze workshops biedt het bedrijf ook diverse muzikale belevingen met andere percussie-instrumenten aan. Zo kun je er ook een Boomwhacker workshop of een workshop bodypercussie volgen. Je hebt dus de keuze uit muziek maken met Afrikaanse of Braziliaanse muziekinstrumenten of met je eigen lichaam.

https://dununba.nl