Renault1916v
Image default
Bedrijven

Voldoet uw product aan de wettelijke eisen?</

Heeft u een nieuw product uitgevonden of geeft u een bestaand product een upgrade? In beide gevallen voldoet uw product aan de wettelijke eisen met een CE keurmerk. Voor een breed scala aan producten binnen de Europese Unie is dit keurmerk verplicht. Denk hierbij aan regels en wetgevingen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wanneer een product voldoet aan de eisen, is het aanbrengen van het keurmerk toegestaan. Om er zeker van te zijn dat u de veiligheidsverplichtingen vervult, is het team van HMPA u graag van dienst.

Compleet up-to-date van ontwikkelingen in de branche

Veel ondernemers kiezen ervoor om voor een CE keuring dit bedrijf in te schakelen. Helemaal niet zo vreemd, want deze organisatie is compleet up-to-date van ontwikkelingen in de branche. U bent verzekerd van een betrouwbare partij met veel kennis en ervaring van allerlei soorten ondernemingen. De CE-markering is verplicht voor meer dan 20 productgroepen, waaronder machines, elektrische apparaten, boten en bouwproducten. Of uw product binnen een van deze 20 groepen valt, kan het kundige personeel van dit bedrijf u vertellen. Desgewenst wordt er een markering voor u gemaakt en een Verklaring van Overeenstemming opgesteld. Een risico-inventarisatie en -analyse wordt uitgevoerd om de eventueel voorkomende gevaren/risico’s inzichtelijk te maken.

Neem contact op voor het aanvragen van het keurmerk

Voor ieder van deze productgroepen gelden specifieke veiligheids- en gezondheidseisen. Voor meer informatie over alle eisen die worden gesteld en advies over het aanvragen CE keurmerk, kunt u altijd even vrijblijvend contact opnemen. Dit doet u door een e-mail te sturen of door te bellen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd advies op maat verwachten. Voldoet uw product aan de wettelijke eisen?

https://www.hmpa.nl/

Goed artikel? Deel hem dan op:

<a class="button pinterest" target="_blank" href="https://pinterest.com/pin/create/button/?url=https%3A%2F%2Fwww.renault1916v.nl%2Fvoldoet-uw-product-aan-de-wettelijke-eisen%2F&media=https%3A%2F%2Fwww.renault1916v.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F10%2F2.renault1916v.nl-512x512-px.jpg&description=Voldoet%20uw%20product%20aan%20de%20wettelijke%20eisen%3F%3C%2F" rel="noopener noreferrer nofollow" data-pin-no-hover="true" data-pin-custom="true" data-pin-do="skip" data-pin-description="Voldoet uw product aan de wettelijke eisen? Share on Pinterest Share on LinkedIn