Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Verrukkelijke Filet American koop je bij deze producent

Vind jij het heerlijk om Filet Americain op je brood te smeren? Ga je al watertanden bij het idee van een heerlijk broodje met dit smeerbare beleg? Dan vind je de diverse variaties die deze producent aanbiedt waarschijnlijk ook om te smullen. Ladessa is een professioneel bedrijf dat Filet American in diverse varianten aanbiedt. Zij hebben al diverse wedstrijden gewonnen door de heerlijke smaak van hun Filet American. Ze blijven echter hard innoveren en komen daardoor steeds opnieuw met smakelijke varianten. Zo koop je bij dit bedrijf tegenwoordig ook soorten zoals: carpaccio, martino, peper, knoflook, pesto en speciaal. In de basis blijven de verschillende varianten, die elke dag vers gemaakt worden, hetzelfde. Zo ben je altijd verzekerd van de heerlijke smaak en topkwaliteit van Ladessa.

Variëren met smaken en talloze combinaties maken

Filet American is op talloze verschillende manieren te consumeren of serveren. Combineer de spread bijvoorbeeld met een versgebakken stokbroodje, een hardgekookt eitje en misschien een augurk. Maak het helemaal af met een gesnipperd uitje, en smullen maar! Krijg je een avondje vrienden over de vloer voor een borrel? Ook dan is Filet American een geweldige keuze! Natuurlijk wil je wel kwaliteit serveren aan je gasten, daarom kies je voor de heerlijke smaak van Ladessa. Dit bedrijf produceert haar spread enkel met 100% Nederlands rundvlees, en dat proef je. Verder houden ze de receptuur geheim. Omdat het zo’n heerlijk recept is willen ze het graag voor zichzelf houden. Gelukkig koop je Ladessa bij diverse verkooppunten bij jou in de buurt.

Kies jouw favoriet uit het uitgebreide assortiment

Wil jij graag genieten van de  Filet American of een andere spread? Je vindt ze bij diverse verkooppunten bij jou in de buurt. Zo haal jij je favoriete smaak snel en makkelijk in huis. Je vindt de verkooppunten op de website van het bedrijf.

https://ladessa.nl/