Renault1916v
Image default
Bedrijven

Uitstekende transformatoren

Bent u op zoek naar een goede transformator, dan bent u op de juiste plek aangekomen. In onze webwinkel kunnen wij veel verschillende transformatoren leveren. Naast transformatoren leveren wij ook voedingen voor verschillende markten. We zijn in verschillende markten actief en hebben daar ook al veel verschillende producten voor geleverd, om processen te optimaliseren en te genieten van de technologie van ons huidige tijdperk.

We zijn bijvoorbeeld actief in de automatisering, om bedrijfsprocessen te versnellen en meer rendement te halen. Maar ook in de medische sector zijn wij actief, alsook met betrekking tot de spoorwegen. Het is dus een zeer diverse markt die is voorzien van onze producten.

Verschillende transformatoren

Elk soort proces vereist een ander soort transformator. En elke markt vereist ook weer een ander soort transformator. Dit weten we maar al te goed en omwille van die reden hebben wij veel verschillende soorten producten op voorraad. Daarbij kunt u dan denken aan ringkerntransformatoren, regeltransformatoren en scheidingstransformatoren. Maar uiteraard ook veel andere producten. We staan bekend om de hoge kwaliteit die gepaard gaat met onze producten. Duurzaamheid tegen een scherpe prijs is wat wij beogen. Hierboven is slechts een impressie van enkele producten uit ons assortiment, maar dat is nog lang niet alles. Bekijk onze website voor een uitgebreid overzicht.

De kracht van Opijnen

Opijnen is al meer dan 30 jaar actief op de markt en in die tijd hebben wij veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Het begon allemaal vrij klein, maar omdat er zoveel vraag was naar transformatoren is dat van een nevenactiviteit veranderd in een hoofdactiviteit. De vele ervaring heeft er ook voor gezorgd dat wij geweldig advies kunnen bieden. Dat is natuurlijk wel zo belangrijk. Door onze vele ervaring weten wij ook meer lastige vragen te beantwoorden, zodat de kans groot is dat u iets vindt wat bij uw bedrijf past.