Renault1916v
Image default
Bedrijven

Termatech TT20

Uw huis verwarmen met een stijlvolle kachel

TermaTech TT20 is een serie kachels die het beste bedieningscomfort combineert met de hoogste productkwaliteit en een stijlvol Scandinavisch ontwerp. Wat de prijs betreft zijn de TermaTech TT20 kachels ontworpen om een echt populaire kachel te zijn die tot de beste kachels op de markt hoort voor deze prijs. De Termatech TT20 voldoet natuurlijk aan de nieuwste Europese toelatingseisen: met een energie-efficiëntie van meer dan 83%.

De verbrandingstechnologie en apparatuur

De Termatech TT21R serie bestaat uit twee modellen, die allemaal van hoge kwaliteit zijn en een goed ontwerp hebben, die op gelijke voet staan met veel duurdere kachels. De hoge, gebogen panoramische voorzijde zorgt ervoor dat er vanuit verschillende hoeken van het vuur genoten kan worden. De zelfsluitende deur met een roestvrijstalen handgreep en een magnetisch deursluitmechanisme, is gemaakt van stevig gietijzer wat zorgt voor een lange levensduur. Op het gebied van verbranding staat de TermaTech TT21R op een hoog niveau. De TT21R kan eenvoudig en gemakkelijk worden bediend? Bij alle TT21-modellen kan de verse lucht rechtstreeks in het luchtkanaal van de kachel worden toegevoerd, waardoor warmteverlies door open ramen wordt vermeden. De Termatech TT21R wordt verwarmd met houtblokken of houtbriketten.

Houtkachel TermaTech TT20S

Met de TermaTech TT20S kachel wordt de TT20 serie uitgebreid met een vierkante spekstenen rand. Dit voegt een andere opvallende eigenschap toe aan het moderne ontwerp van uw woonkamer: speksteen. Deze zorgen niet alleen voor een optische verfraaiing, maar ook voor een functionele verfraaiing. Zo zorgt de speksteen van de Termatech TT20S kachel ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld buiten de stalen behuizing. Daarnaast dient het speksteen ook als opslagmedium en houdt het de omgeving warm, zelfs nadat het vuur is gedoofd.

Efficiënt en hoogwaardig vakmanschap

De TermaTech TT20S is ontworpen om een eenvoudige en foutloze werking te garanderen. De kachel vereist minimaal onderhoud en er is eenvoudige vervangen van versleten onderdelen mogelijk.

https://www.bacorhoutkachels.nl/