Renault1916v
Image default
Bedrijven

Warmtemanagement

Complete zorg

Om uw patiënten de beste zorg te bieden, is het belangrijk om oog te hebben voor het totaalplaatje, met betrekking tot het onderzoeken of opereren van een patiënt. Dit vergroot niet alleen uw gebruiksgemak, maar biedt de patiënt de benodigde kwaliteit van zorg.

Patiëntverwarmingssysteem

De inrichting van een operatiekamer is van groot belang, om een operatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zo is het niet alleen van belang met steriele apparatuur te werken, ook aandacht voor het reguleren van de lichaamstemperatuur van de patiënt is een belangrijk onderdeel. Warmtemanagement in de vorm van patiëntverwarmingssystemen kan hiervoor zorgen. Of het nu gaat om warmtematrassen of warmtedekens, warmtemanagement is een veelomvattend systeem. Warmtekasten om dekens warm te houden of onderzoekstafels die middels warmtelampen voorverwarmd worden, de mogelijkheden zijn allen gericht op comfort.

Mogelijkheden OK meubelen

De mogelijkheid om steriel te werken in een OK, is een belangrijke voorwaarde om aan de veiligheidseisen te kunnen voldoen. OK meubelen zoals operatiestoelen die met de voet bediend kunnen worden, dragen bij aan een steriele en ergonomische werkomgeving. OK meubelen in de vorm van een instrumentenwagen of een trolley zijn echter van groot belang. Flexibiliteit is hierbij een belangrijke voorwaarde. Om deze reden zijn de OK meubelen allen voorzien van wieltjes.

Medisch meubelen

Geavanceerde armaturen die multifunctioneel zijn, worden veelvuldig in ziekenhuizen toegepast. Medische meubels bestaande uit een antivirus scherm en desinfectie standaarden, dragen op belangrijke wijze bij aan een goede hygiëne. De antivirus schermen voorkomen direct contact met de patiënt, waardoor een besmetting vrijwel niet zal optreden. Medische meubels in de vorm van bedtafels en medicatiewagens, zijn ook veelgebruikte items. Comfort en een veilige manier van werken, dragen bij aan een optimale zorg, door de zorgverlener aan de patiënt.

https://vab.nl/