Renault1916v
Image default
Woning en Tuin

Subsidie voor groene daken Amsterdam

Heeft u er wel eens over nagedacht om een groen dak aan te laten leggen? Voornamelijk in steden zoals Amsterdam zijn groene daken steeds vaker terug te zien, en dit is niet voor niets. Beplanting op het dak brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Het fleurt niet alleen de stad op, maar heeft ook een positief effect op het milieu en uiteindelijk op uw portemonnee. Groen op het dak zorgt voor een isolatielaag, waardoor de temperatuur in huis constanter blijft. Daarnaast zorgen groene daken Amsterdam ervoor dat regenwater beter afgevoerd wordt, en dat fijnstof uit de lucht opgevangen wordt.

Subsidie groen dak

Als u een plat dak heeft, dan is een groen dak aanleggen zeker het overwegen waard. Het is belangrijk om hiervoor dakdekkers in te schakelen die over de juiste kennis en ervaring beschikken. Wanneer een groen dak op de juiste manier aangelegd wordt, heeft u er jarenlang plezier van. Uw dak gaat zelfs langer mee, omdat het beschermd wordt tegen weersinvloeden. Een groen dak is niet zo duur als u denkt, omdat u hier subsidie voor kunt ontvangen van de gemeente. Het zal u uiteindelijk alleen maar voordeel opleveren. Zeker als u uw groene dak combineert met zonnepanelen.

Kewodak

De specialisten van Kewodak hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van verschillende soorten daken. U kunt ons inschakelen voor het aanleggen van een Groen dak, inclusief de aanvraag van vergunningen en alles wat erbij komt kijken. Ook de aanleg van een complete daktuin Amsterdam kunnen we voor u verzorgen. Op uw daktuin kunnen veel verschillende soorten planten en bloemen worden geplant. Op die manier kunt u genieten van uw eigen stukje groen midden in de stad. Daarbij helpt u het milieu een handje. Wilt u meer weten over de aanleg van een groen dak of een daktuin? Neem dan gerust eens contact met ons op!

http://www.kewodak.nl/