Renault1916v
Image default
Bedrijven

Spaar voor leuke korting op een dagje uit

Korting sparen voor een dagje uit kan bij veel winkels en andere bedrijven. Als je ergens naartoe wilt met het hele gezin kan korting wel goed uitkomen want de entreeprijzen zijn tegenwoordig niet mals.

Sparen bij de boodschappen

Als je bij de dagelijkse boodschappen bijvoorbeeld zegeltjes krijgt waarmee je korting krijgt op dierentuin of pretpark is dat altijd meegenomen. Met een volle spaarkaart kun je dan een kaartje kopen tegen een gereduceerd tarief. Zorg er wel voor dat je niet een heleboel extra boodschappen koopt om zoveel mogelijk zegels te krijgen want dan betaal je uiteindelijk meer dan normaal het geval zou zijn.

Sparen voor speciale producten

Wat voor dagjes uit geldt is vaak ook zo voor bepaalde producten. Om klanten te trekken doen winkels vaak aan spaaracties voor speciale producten. Als je daarvoor aan het sparen bent betekent dit dat je boodschappen komt doen bij die winkel en dat is natuurlijk precies de bedoeling. Als je producten waar je korting op krijgt echt nodig hebt is dat niet erg maar houd er rekening mee dat je vaak dient bij te betalen. Je hebt dan echter wel iets in huis gehaald waarop je flinke korting gekregen hebt.

https://www.korting.blog/