Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Scooter leasen of kopen in Apeldoorn?

“To buy or not to buy, that is the question” Een goede vraag die Shakespeare had kunnen verzinnen, als hij in Apeldoorn zou wonen en een scooter wilde aanschaffen. En als hij niet eeuwenlang dood zou zijn, dat helpt ook natuurlijk… Maar je wilt dus een scooter kopen, dat is een serieuze zaak, geen grappen meer! In Apeldoorn een scooter kopen lijkt eenvoudig, maar dat valt toch tegen. Elke verkoper heeft een ander verhaal, vaak gebaseerd op de maximale winst die ze kunnen maken. Is een scooter leasen interessanter voor jou dan een scooter kopen? En zo ja, waar kun je een scooter op afbetaling kopen? Lees verder en alles zal je duidelijk worden.

 

Winkelen zonder vervelende verkopers doe je gewoon op fastfuriousscooters.nl, de webshop met de mooiste scooters en de scherpste prijzen.

 

Is een scooter leasen goedkoop of duur?

Het korte antwoord is “duurder”, omdat je altijd een zekere rente moet betalen. Het uitgebreide antwoord ligt toch iets meer genuanceerd. Hier zijn enkele voorbeelden wanneer de term “goedkoop” niet een zwart-wit betekenis heeft:

 

  • Jouw oude brommer heeft het zojuist begeven. Je kunt deze repareren en weer even verder pruttelen. Dat geld kun je niet investeren in een nieuwe scooter, dat geld gooi je in feite weg.
  • Je hebt snel een nieuwe snorfiets nodig om naar je werk te gaan. Je overweegt een budget retro scooter te kopen, die vind je in Apeldoorn voor pakweg duizend euro. Dat is mooi, maar dan komen de onderhoudskosten, alles slijt sneller dan bij een Vespa scooter. Dan wordt een budget scooter kopen meer een Russische game spelen.
  • Je ziet online een leuke tweedehands snorscooter staan, er heeft alleen een oud vrouwtje op gereden, en uiteraard stond de scooter altijd binnen. Eenmaal aangekomen lijkt het alsof de scooter in “roestbruin” is uitgevoerd in plaats van de blauwe lak op de foto.

 

Goedkoop een scooter leasen

Je ziet het, soms is goedkoop gewoon duurkoop. Dan kan een scooter betalen in termijnen toch interessant worden, Maar hoe werkt dat eigenlijk?

 

Je hoeft als eerste niet naar de winkel in Apeldoorn te gaan, een scooter leasen kan gewoon online, net als een scooter kopen. Je kiest net als voorheen een scooter uit, ook de accessoires en extra’s die je nodig hebt, vervolgens vraag je een toetsing aan voor een scooter betalen in termijnen. Je kiest zelf de looptijd en ziet jouw maandbedrag. Dat is heel duidelijk en transparant, je kunt zelf precies de kosten berekenen. De scooter wordt snel geleverd, je kunt direct gaan rijden en de scooter is helemaal jouw eigendom. Ook na de leaseperiode blijft de scooter van jou, dus de restwaarde ook. En dan merk je direct het verschil tussen een budget scooter en een echte Vespa scooter, de restwaarde ligt veel hoger!

 

“Geld lenen kost geld”, dat is niet van Shakespeare maar het is natuurlijk wel waar. Toch is het niet alleen het geld wat je uitgeeft, maar ook het geld wat je kunt besparen.

 

Bij fastfuriousscooters.nl betaal je minder bij zowel kopen als leasen. Bekijk direct de mogelijkheden.

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-kopen-apeldoorn/