Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Rotterdam met echte vakdocenten

Voordelige lespakketen

Rijschool Rotterdam is de perfecte plek om te leren autorijden! Ervaren en gerenommeerde rijschool in Rotterdam helpt je in een mum van tijd een goede chauffeur te worden. Je kunt eerder dan normaal je rijbewijs halen met de beste methodes, rijlessen en gratis video van het hele examentraject. Kies uit verschillende voordelige lespakketten voor beginners en bekijk de vergelijkingspagina voor het beste resultaat! Profiteer van een gratis proefles en bespaar je lessen! Ontvang een vrijblijvende gratis proefles. Er zijn geen wachttijden en je kunt direct starten bij Rijschool Rotterdam. Je kunt meerdere keren lessen per week.

 

Unieke lesmethode

Rijlessen overdag en in de avonden, ook in het weekend! Professionele begeleiding door de meest ervaren, professionele instructeur van jouw keuze. Wat je keuze ook is, bij rijschool Rotterdam krijg je een uitgebreide, praktische en makkelijk te begrijpen lesmethode. De rijlessen zijn volledig examengericht. Daardoor wordt er ook een hoog slagingspercentage behaald.

 

Examengerichte rijlessen

De rijschool volgt strikte normen van het CBR voor het geven van rijlessen. De instructeurs zijn goed gekwalificeerd voor hun werk en hebben aanvullende opleidingen gevolgd om hun kennis te vergroten.Je zult merken dat alle instructeurs intelligente, informatieve en interessante rijlessen geven. Wat je ook wilt leren of waar je heen wilt, ze zijn er om je te helpen je rijbewijs te behalen.

 

Gratis proefles

De rijschool biedt scherp geprijsde lessen in een breed scala. Zij bieden de beste kwaliteit in een hoog aangeschreven rijopleiding. Ze weten dat het doel van elk individu is om in één keer te slagen voor het examen en we streven ernaar om aan jouw verwachtingen te voldoen door jou rijlessen van de hoogste kwaliteit te bieden. Ze hebben ervaren docenten die toegewijd zijn om jou de beste rijlessen in de branche te geven. Je kunt direct beginnen met een gratis proefles.

 

Ervaren instructeurs

Professionele docenten zullen zowel instructies van een dvd als de klasomgeving toevoegen om ervoor te zorgen dat je maximaal profijt haalt uit de lessen. Elke les bevat rij-instructies, praktische oefeningen en examenvragen. Studenten krijgen ook de mogelijkheid om te profiteren van een praktische ervaring via een speciaal ontworpen oefenmodus. 

Wanneer je je aanmeldt voor de lessen, kun je ervoor kiezen om de wekelijkse of dagelijkse lessen te ontvangen. Als je rijlessen wilt volgen op een tijdstip dat jou beter uitkomt, kun je kiezen voor een wekelijks of maandelijks lesrooster.