Renault1916v
Image default
Bedrijven

Particulier een camper huren

Op vakantie met een camper is voor veel mensen een droom. Lekker rondtoeren door Europa of door een bepaald land. Veel zien en niet te lang op 1 plek verblijven. Een camper kan je gelukkig gewoon huren, want niet iedereen zal direct een eigen kampeerauto aanschaffen. Huur dus een camper die voldoet aan jouw wensen en ga de vrijheid tegemoet op je vakantie!

Waar een camper huren?

Een camper huren particulier doe je gewoon online. Niets moeilijks aan. En je kunt zo heerlijk rustig bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wil je een camper voor twee of zes personen? Met veel of iets minder luxe (dat zie je immers terug in de prijs…)? Even geen gezeur aan je hoofd van de aanbieder die je het duurste van het duurste wil aanbieden, maar gewoon rustig met je partner, vrienden of gezin uitzoeken wat jullie leuk lijkt!

En dan nog de bestemming opzoeken

Een camper huren is een goed begin van een fijne vakantie. Jouw droomvakantie, wel te verstaan. Online een camper huren geeft je al een echt vakantiegevoel, maar weten waar je heen gaat nog meer. Zo komt je droomvakantie nog dichterbij. Welk land wil jij graag gaan ontdekken? Of wil je een deel van Europa ‘onveilig’ gaan maken? Lekker wegdromen bij wat er allemaal op je wacht in deze landen, misschien al een beetje een route uitstippelen en natuurlijk kan je je ook laten inspireren door filmpjes van de camperverhuurder. Of door zijn ideeën voor mooie bestemmingen. Deze vind je ook gewoon op de site van de verhuurder. Zo begint je vakantie gewoon al op een druilerige zondagmiddag, als je achter je laptop zit en je kampeerauto huurt.

Motor kan ook mee!

Een andere manier van je vrij voelen op je vakantie is toeren op de motor. Ben jij een motormuis? Combineer dan die campervakantie met je motorpassie! Zo kan je op twee manieren genieten van jouw vakantieland! Zet de motor op de aanhanger van de camper en gáán!