Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Parasol met led verlichting

 

Zomeravonden zijn vaak dusdanig aangenaam, dat de zon ondergaat voor u er erg in heeft. Een parasol met led verlichting van Maxtotaal.nl is op zo’n moment geen overbodige luxe. Onder een parasol met led verlichting kunt u beschut blijven zitten, doordat de schermen veel wind afvangen en de warmte op die manier moeilijk kan ontsnappen.

Is uw zoektocht naar een parasol met led verlichting al een poosje gaande, maar kunt u geen geschikt exemplaar vinden? Neem dan een kijkje in de webshop van Maxtotaal.nl.

Parasol met verlichting

Een parasol met verlichting stelt u in staat om ook na het intreden van de duisternis te zien wat er zich om u heen afspeelt. Hierdoor kunt u uw spelletjes ganzenbord of Monopoly in het licht afmaken, zonder dat er discussies hoeven te ontstaan over het aantal ogen op de dobbelsteen.

Reist u deze zomer af naar een camping aan de Franse Riviera of Italiaanse kust? Een parasol met led verlichting is gemakkelijk mee te nemen in uw caravan. Het product is namelijk voorzien van een mechanisme, waarmee u de parasol met verlichting gemakkelijk kunt inklappen. Zodoende bent u ook over de grens beschermd tegen het felle zonlicht.

Parasollamp

Bent u reeds in het bezit van één van onze parasols zonder verlichting, maar wilt u deze upgraden naar een variant met licht? Met de Progarden solar parasol verlichting met 72 LED’s biedt Maxtotaal.nl ook een parasollamp aan die eenvoudig te bevestigen is aan de paal van uw huidige parasol.

De combinatie is voorzien van één zonnepaneel, waaraan 6 verbindingsslangen gekoppeld zijn met ieder 12 lichtjes. Door dit grote aantal, is het niet noodzakelijk om andere tuinverlichting toe te voegen.

Parasol met led verlichting kopen bij Maxtotaal.nl

Wilt u een parasol met led verlichting kopen bij Maxtotaal.nl? Bij een besteding van €50,00 of meer, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Samenwerkingen met koeriers door heel Nederland, stelt ons in staat om uw voorkeursproduct spoedig bij u te laten bezorgen. Klanten die hun product liever afhalen, zijn van harte welkom om bij ons langs te komen in het Friese Dronryp.

https://www.maxtotaal.nl/