Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Originele bladerdeeg recepten voor zowel hartige als zoete hapjes

Wanneer je het leuk vindt om verschillende recepten uit te proberen, dan is bladerdeeg een onmisbaar ingrediënt. Met bladerdeeg kun je namelijk alle kanten op en is het mogelijk om veel nieuwe dingen te proberen. Naast dat bladerdeeg veel mogelijkheden biedt voor jouw recepten, is het natuurlijk ook van belang dat de ingrediënten die erin zitten voedzaam zijn. Wanneer je verantwoord bladerdeeg wilt gebruiken in je recepten, kies dan voor bladerdeeg dat gemaakt is van plantaardige ingrediënten.

Puur genieten van plantaardige ingrediënten

Met het bladerdeeg van Tante Fanny zet je in een handomdraai iets lekkers op tafel. Door de plantaardige ingrediënten in het bladerdeeg, is het overheerlijke verse deeg ook nog eens verantwoord. Combineer het bladerdeeg van Tante Fanny met verse ingrediënten en ga op zoek naar de ideale combinaties. Voor zowel hartige als zoete hapjes hebben zij de lekkerste bladerdeeg recepten voor jou samengesteld. Wat dacht je van een zelfgemaakt kaasbroodje, een rijk belegde plaattaart of een schaal vol partyhapjes. Een receptenboek voor bladerdeeg vraag je dan ook geheel gratis aan.

Jouw eigen pizza beleggen met vers bladerdeeg

Ben jij ook zo gek op pizza? Iedereen heeft zijn eigen voorkeur wanneer het gaat om het beleggen van pizza. Beleg je pizza dan ook gewoon zelf! Met het bladerdeeg van Tante Fanny maak je snel en gemakkelijk een pizza die je zelf kan beleggen. Met het pizzadeeg op rol heb je jouw pizzabodem snel in huis en kan je er direct mee aan de slag. Er zijn drie verse degen op rol beschikbaar, namelijk het verse pizzadeeg zonder saus, het verse pizzadeeg met tomatensaus en het verse spelt-pizzadeeg van 100 procent speltbloem. Kies eenvoudig zelf de ingrediënten waarmee je jouw pizza wilt beleggen of laat je inspireren door de meer dan 100 verschillende pizzarecepten. Zelfgemaakte pizza is natuurlijk toch gewoon het lekkerst en het hoeft ook zeker niet veel tijd in beslag te nemen om de pizza te maken. Zeker niet wanneer je kiest om jouw pizza te maken met het pizzadeeg van Tante Fanny.