Renault1916v
Image default
Bedrijven

Onderschat het nut van psychotherapie niet!

Psycho- en relatietherapie in Rotterdam

Psychotherapie behandelt diverse klachten

Psychotherapie is een behandeling die bij erg veel klachten ingezet wordt. Zo helpt psychotherapie u niet alleen bij de persoonlijke ontwikkeling of bij het verwerken van een verlies, de therapie behandelt ook angsten en onzekerheden. Zoekt u psychotherapie Rotterdam, dan kan Machteld van der Heul u zeker helpen. Deze ervaren therapeute beheerst verschillende psychotherapeutische technieken, waardoor ze steeds een geschikte aanpak voor uw persoonlijke situatie vindt.

Een individuele werkwijze

Tijdens een sessie psychotherapie bekijkt deze therapeute eerst grondig uw achtergrond. Op basis van haar bevindingen stelt ze vervolgens een individueel behandelplan op, waarin de aanpak en de doelen duidelijk beschreven worden. Tijdens de therapie worden deze vooropgestelde doelen nauwkeurig opgevolgd en eventueel bijgesteld. Dankzij deze efficiënte werkwijze zorgt Machteld van der Heul voor erg doelgerichte psychotherapie Rotterdam.

Efficiënte relatietherapie

Ook voor relatietherapie Rotterdam kan u bij Machteld van der Heul terecht. Tijdens de relatietherapie staan de mensen en hun persoonlijkheid centraal. Ze richt zich niet zozeer op de conflicten, maar probeert met praktische oefeningen tot de kern van het probleem te komen. Deze benadering bekijkt elke situatie vanuit zeer verschillende invalshoeken en is daarom heel doelgericht. Elke sessie is bovendien van korte duur, zodat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt!

Een professionele en veelzijdige therapeute

Machteld van der Heul is een gepassioneerde therapeute die zowel psychotherapie als relatietherapie Rotterdam aanbiedt. Ze heeft een grondige kennis van alle behandelingen en beheerst diverse technieken. Door verschillende psychotherapeutische vormen te combineren, komt ze steeds tot een persoonlijk behandelplan dat perfect bij uw situatie past. Machteld van der Heul is dan ook een zeer professionele en doelgerichte therapeute die uw doelen op geen enkel moment uit het oog verliest!

https://therapievanderheul.nl/