Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Mooie occasions in Emmen

Wanneer u op zoek bent naar kwalitiatieve occasions in Emmen dan moet u eens langsgaan bij Autobedrijf Ferdy Snijders. Zij beschikken over een divers aanbod aan gebruikte auto’s. Ze hebben een groot aanbod van verschillende kleine auto’s tot aan middelgrote en grote auto’s, tevens hebben ze meerdere merken beschikbaar zoals Opel, Fiat, Skoda en Audi.

Heeft u zelf al duidelijk voor ogen welk soort occasion u wilt? Super! Maar ook wanneer dit nog niet het geval is, bent u bij Autobedrijf Ferdy Snijders in Emmen altijd welkom. Zij ontvangen u met een toegankelijke en persoonlijke benadering, waarbij ze echt de tijd nemen om te luisteren naar uw wensen. Dat u tevreden bent over de uiteindelijke aanschaf van een occasion is dan ook het doel van Autobedrijf Ferdy Snijders.

Onze diensten

Bij ons kunt u, naast het aanschaffen van mooie occasions in Emmen, ook terecht voor vele andere diensten. Heeft u bijvoorbeeld een grote onderhoudsbeurt voor de auto nodig? Dan staan wij voor u klaar. Evenals voor een kleine onderhoudsbeurt voor de auto. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag voor APK keuringen.Wist u al dat u deze de komende 10 jaar gratis van ons krijgt wanneer u voor een occasion in Emmen van ons autobedrijf kiest? Dat is pas voordelig! Ook voor het verhelpen van storingen in uw auto en auto reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Alle storingen zijn door ons te verhelpen, niets is ons te gek. Onze medewerkers zetten zich altijd voor de volle 100% in om de best haalbare resultaten te behalen. Zo beleeft u optimaal rijplezier. Om dit met zekerheid te durven zeggen ontvangt u van ons één jaar garantie op alle werkzaamheden!

Kom onze occasions in Emmen bekijken!

Wilt u graag onze mooie occasions in Emmen komen bekijken? Kom dan gerust langs. U bent altijd van harte welkom. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor u: dit zes dagen per week. Heeft u een vraag of wilt u ergens informatie over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

http://www.ferdysnijders.nl/