Renault1916v
Image default
Bedrijven

Massage cursus: holistisch masseren

Massage cursus: holistisch masseren

Lijkt het jou leuk om je te specialiseren in het geven van een holistische massage? Dan kun je een massage cursus voor holistisch masseren volgen via Positive Touch. Deze School voor Holistische Massage en Bewustwording biedt diverse massage cursussen aan die jou als masseur kunnen helpen om je verder te specialiseren. Zo kun je onder andere een opleiding integrale massage volgen, waarbij het proces van bewustwording en innerlijke groei het uitgangspunt vormt.

Kenmerken massage cursus holistische massage

Je gaat in 16 cursusdagen in een groep van 12-16 deelnemers de opleiding integrale massage volgen. Na deze 16-daagse cursus mag jij je integraal holistisch masseur noemen. De massage cursus heeft de volgende kenmerken:

  • Landelijk erkende beroepsopleiding op HBO niveau door KTNO, BATC en CAT.
  • Gebaseerd op oosterse en westerse massageachtergronden.
  • Combineert verschillende massagevormen tot geïntegreerde manier van werken.
  • Holistische benadering voor heelwording en bewustwording van lichaam en geest.
  • Leren werken met de inherente kracht die in ieder mens aanwezig is.

Lijkt jou dit wel wat? Schrijf je dan via Positive Touch in voor een cursus holistische massage.

Kosten massage cursus

Leren hoe je een holistische massage geeft vergt tijd en oefening. Vandaar dat deze cursus verspreid is over 16 cursusdagen van 09:30 – 17.00 uur. Voor de gehele cursus betaal je € 1.825,00.

Wil jij je op meerdere vlakken specialiseren als masseur of masseuse? Bekijk dan eens volledige huidige aanbod massage cursussen. Met een massage cursus blijf je leren en jezelf ontwikkelen. Ook kun je jouw klanten op meerdere manieren helpen en het menselijk lichaam beter aanvoelen, begrijpen en helen.

Inschrijven voor holistische massage cursus

Heb jij interesse en wil je meer weten over de holistische massage cursus van Positive Touch? Bekijk dan gerust de uitgebreide cursusinformatie op de website van Positive Touch. Heb je vragen over deze cursus, dan kun je altijd contact met hen opnemen. Ze helpen je graag de juiste opleiding kiezen en leiden jou graag op tot holistisch masseur.

https://www.positivetouch.nl/